Karakterler

15.3K 359 25
                                    

Medyada çete var

Merhaba benim adım Gece ERTAL 18 yaşındayım ve bir mafyayım hemde en korkulu mafyalardan hobilerim kafes dövüşü izlemeye bayılırım, motosiklete binmeyi ve yarışmayı severim ve bir çetem var neyse kendimi es geçip size çetemi tanıtayım.

Demir Aksoy = 18 yaşında basketbol oynamayı sever 3barı ve Aksoy holdingin sahibi oda bir mafya ailesi yok sadece kız kardeşi var ailesine ne oldu diye sorarsanız sonra anlatırım.

Ebrar Aksoy =demirin kardeşi 17 yaşında oda demire yardım amaçlı holdingin sahibi sayılır voleybolcu okulun voleybol kaptanı oda abisi gibi mafya.

Cenk Akyol =kimseye zarar vermez ama hemen sinirlenir 3barı var ailesi öldü 17 yaşında Ebrara deli divane aşık holding işini sevmez futbolcu takımı var oda mafya.

Melis Akman =demirin sevgilisi 18 yaşında oda Ebrar gibi voleybol oynamayı sever onunda 2 barı ve akman holdingin sahibi sayılır ama babası ilgilenir annesi yok sadece babası var oda mafya.

Barkın sayaç =çetenin mutluluk kaynağı çok güler ve asla kızgın olamaz ama damarına basarsanız işiniz biter 18 yaşında basketbol oynamayı sever 3barı var ama holding işi ona göre değildir oda mafya.

Mafya Çetesi  ( DÜZENLENİYOR ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin