Ortaklık

6K 248 2
                                    

Evet nedense telefonuma ard arda mesaj gelmesi ile uyandım bide ne görim bardayken gelen mesaj aslında mafya toplantısı olduğunu söylüyormuş. Bu mesaj bana geldiyse demire de gelmiştir ve bu mesaj bana dün geldiği için Demir bugün eve gelicek anlamına geliyor.

Allahım bugün ölmessem eğer benim için büyük şans. Hemen diğer mesaja baktım holdingten gelmişti. Bugün ortaklık var. Allahım neden ben neden bugün tanımadığım biri ile holdingte ortak olucaktım. Hemen Ebrarın odasına gittim.

G=üvey kardeşim uyan yoksa abin ağzımıza s*ç*cak.

E= gece abla sana mesaj gelmedi mi? Bana bile geldi. Neyse sen git ben geliyorum.

Dedi ve aşağı doğru yol aldım. Aklıma 2gündür okula gitmediğimiz geldi. Ve demir gelince bunun hesabını verir. Allahım bugün beni koru valla adam dövmek yok (tabiki yalan) birden kapı çalınca açmak için gittim. Karşımda demirle melisi el ele gördüm.

G=aaaa Demir geldiniz mi? Ama sizindaha 4 gününüz vardı.

D=ama barıştık ve toplantı var. Ha bide ortaklık var bugün unutmadın dimi gece?

G=aaa ben hiç unutur muyum Demir  hadi hazırlanın gidicez ordan sonra yemek yeriz çabuk.

Dedim ve hızlı konuştum çünkü Demir neden okula gitmediniz diye sorardı ama hemen kolumu tuttu ve

D=2 gün siz ne b*kuma evdesiniz?

G=aaa teşekkür edeceğine  beni soru yağmuruna tutuyorsun aranızı kimyaptı.

D=1. Teşekkür ederim 2. NEDEN OKULA GİDİLMEDİ...

G=şey 1. Ebrar hasta oldu ondan okula gitmedi. 2.cenk benim holding işi için gitmedi. 3.ben ise zevk meselesi ondan gitmedim.

Dedim ve o konuşmadan odama gittim. Bugün elbise giymem lazım çünkü hem mafya toplantısı hemde ortaklık vardı. Ha bu arada mafya olarak lakabım "BARUT" neden bilmem ama bana böyle derler ve sadece mafyalar lakabımı bilir.

Üstümü giyip sade bir makyaj yaptım ve aşağıya indim.

Ebrar ise mor diz üstünde sade bir elbise

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ebrar ise mor diz üstünde sade bir elbise. Melis ise lacivert tulum giymişti. Demirle cenk ise siyah takım elbise giymişti. Hemen herkes aynı arabaya bindi ve gittik.

Kıvançın anlatımından ;

Evet bugün ortaklık vardı. Babam en korkulu mafyalardan biri ama o 2. Sırada 1.sırada hiç görmediğim barut lakaplı bir kız varmış. Gidince görürüz. Hemen 10dk duş alıp çıktım siyah takım elbise giyip aşağı indim. Babam bana bakıp hemen söze başladı.

Babam=Kıvanç bu ortaklık benim için çok önemli ve barut denen mafya Kız senle yaşıt bu yüzden ben sadece oturucam sen konuşacaksın.

K=tamam baba.

Hemen ertal holdingin önüne geldik. Ve toplantı odasında beklemeye başladık. Gerçekten çok merak ediyorum bu barut denen kız kim diye. Boş koltuklara baktım 5 boş koltuk vardı. Biz sağ tarafta 4 kişi sol tarafta 4 boş koltuk ve en baş lider koltuğuda boştu neyse biz bekleyelim.

Geceden devam;

Hemen toplantı odasına gittik. Önce ortaklık vardı. Ondan sonra ise toplantı içeri girince kısaca etrafı süzdüm ve kıvançın burda olduğunu gördüm. Hiç yüz ifademi bozmadan koltuğuma oturdum. Diğer 4 koltuğa ise Demir, Melis, Ebrar, cenk oturdu. Ve onlarda en az benim kadar bu duruma şaşkındı. Ve söze başladım.

G=ben Gece ERTAL kısaca lakabım BARUT ve bizimle ortaklık yapmak istediğinizi söylediler. Buyurun sizi dinliyorum.

Kıvançın babası=bu benim oğlum Kıvanç Keskin ve bu ortaklıkla o ilgilenecek buyur oğlum.

K= baba zaten biz gece ile aynı sınıftayız bu benim için daha iyi oldu neyse gece hanım biz sizinle ortaklık istiyoruz çünkü siz dünyanın 1.en büyük mafyasısınız ve biz 2. Eğer biz ortak olursak daha büyük bir mafya oluruz. Şimdi seçenek sizin ortaklığa var mısınız? yok musunuz?

Öyle güzel konuşuyor ki dalıp gitmişim ve demirin dürtmesi ile kendime geldim.

G=biz bu ortaklıkta varız.

Dedim ve sıra sıra el sıkıştık demirlere siz dışarı çıkın diyip odada sadece Kıvanç ve ben kaldık.

K=gece hanım ben bu ortaklığı kutlamak istiyorum yarın bir parti yapmaya ne dersiniz?

G=1.bana hanım deme aynı yaştayız aynı sınıftayız ve arkadaşız ve evet yarın siz beni ararsınız plan yaparız.

Dedim ve vedalaştık allahım o kadar güzel konuşuyor ki saatlerce dinleyebilirim. Birden iç sesim "kendine gel gece senin bir kalbin yok dedi. Bende hemen" sadece biraz yakışıklı "biraz mı allahım Kıvanç denen çocuk çok yakışıklı her neyse şimdi mafya toplantısı var. Eğer bu toplantıya girersek okula gidemeyiz.

(Selamm yine ben beğenip yorum yapmayı unutmayın sizi seviyorum arkadaşlar)

Mafya Çetesi  ( DÜZENLENİYOR ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin