Okulun İlk Günü

11K 359 5
                                    

Medyada gecenin okula giderken giydiği kıyafetleri var.

Şu alarmı yapanı yaparken verdiği zahmeti... Tam devam ederken demirin bağırma sesiyle durdum banyoya girdim rutin işlerimi halledip çıktım okul kıyafetimi giyip sade bi makyaj yaptım ve mutfağa indim herkez oturmuş beni bekliyordu bende oturunca bir güzel kahvaltı yaptık Demir söze başladı:

D=gece bugün okulun ilk günü ve okuldan kaçmak yok.

G=aaaa beni hiç iyi tanımamışsın Demir ben ne zaman okuldan kaçtım kaçtıysam kaç kere kaçtım.

D=sayayım mı gece.

G=ayyy tamam kaçmak yok bitti demi bittiyse okulda görüşürüz.

Dedim ve en sevdiğim motorumla okula tam gaz gittim gittim ama kimse yoktu hemen bizim olan çardağa oturdum ve bir dal sigara yaktım bizim çete gelince Demir melisa ile ayrı sohbet ediyo cenk ise Ebrar la bakışıyo ben ise mal mal onları izliyorum. Sonra okula yavaş yavaş öğrenciler gelmeye başladı. Cenk hemen söze başladı.

C=okula yeni mafya çetesi gelecekmiş.

D=gelsinler kardeşim ama bize bulaşmasınlar.

G=hadi bizde sınıfa gidelim

Herkes onay verince sınıfa doğru yol aldık bizi gören başını öne eğip susuyor yeni gelen öğrenciler ise mal mal bakıyor. Sınıfa girince ben en arka sırada tek önümde Demir ve yanında Melis tabi bizim Ebrar la cenk ki merak ediyorsunuz onlar bizden bir yaş küçük oldukları için cenk le bir alt kattaki sınıflarına gittiler.

En sonunda öğretmen ve yanında meteor gibi yakışıklı bir çocuk ve yanında iki kişi daha içeri girdi yanındakiler de en az onun gibi kaslı ve yakışıklıydı. Saçmalama yok yakışıklı dedim ama bende aşkla bakan bi taraf yok bu arada benim kalbim sadece karanlığa açık başka kimse yok olamazda. Öğretmen hemen söze başladı.

Ö=evet arkadaşlar bu Kıvanç, aras, Kaan bizim okula yeni geldiler evet sizi boş yerlere alalım.

Dedi ve sustu öğretmen bütün gün mal mal ders anlattı dinlediğim kadar dinledim taki bütün gün Kıvanç denen çocuğun gözü benim üzerimdeydi sonunda okul bitti allahım sonunda ev eve gelince kendimi hemen uykunun o güzel kollarına attım. Ve benim gibi olan karanlığa kendimi teslim ettim.

( selamm bu benim ilk kitabım ve yanlış yazım hatası olursa lütfen yok sayın beğenip yorum yapmayı unutmayın canlarım sizi çok seviyorum😍😘)

Mafya Çetesi  ( DÜZENLENİYOR ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin