Kavga

4.5K 199 10
                                    

Bu sabah o lanet alarm sesi yerine birinin yatağımda zıplaması ile yere düştüm kafamı yere vurunca küçük bir çığlık atmış olabilirim aslında hayvan gibi bağırdım ama kafamı kaldırıp karşımdaki kişiyi görmemle azım açık kaldı. Bizim BARKIN SAYAÇ ne ara geldi. Ben azım açık ona bakarken o söze başladı.

B= ah biliyorum gece çok yakışıklıyım ama azına kapa sinek kaçar be güzelim.

Aslında şimdi onun azına yapardım. Ama hem yeni geldi. Hem de ben bu çetede bi ona kıyamam. Ama olsun cezasını çekicek.

G= barkın kaç canım kaç benim azım açık kaldı. Senin bi yerlerin açık kalmadan kaç.

Hemen fesat olmayın ama bu cümlede asla fesat bir anlam yok. Hem bizim hacker geldi. Ya ona seviniyorum yani barkın o bizim en usta hackerimiz ama bu ona ceza vermicem anlamına geliyor mu? HAYIR

B= ama gece bak sen daha yeni iyileşiyosun. Kendine zarar verme hem ben yeni geldim. Nolur lan geçen sene bi komaya sokmadığın kalmıştı. Bu senede aynısı olmasın be güzelim.

G= 3.. 2...1 kaç yoksa komadan daha beter yaparım.

Demeden barkın tabanları yağladı. Tabi bende peşinde bi elim karnımda canım acımasın diye tabi hemen demirin sesi duyuldu.

D= oğlum ben sana dedim. Hasta olsa bile azına sıçar.

Oturma odasına girince azım açık kaldı. Kıvanç neden burda. Ve benim üstümde kısa pijama saçım dağınık topuz oh neka Kezban oldum. Lan ben tabi barkın hemen kıvançın yanın sığındı.

G= gel lan ağğ.. Karnım gelsene lan saklanma gel valla sadece öldürcem valla.

B= yaaa bak güzel kardeşim hem karnın bişi olmasın yeni iyileşiyosun canım benim.

G= gel lan ağğ.

D= yine ne yaptın barkın sadece uyandırcam dedin.

G= ben sana söylim Demir yatağımda hayvan gibi zıpladı  Bu bir. Yere düştüm karnım acıdı bu iki. Sonra koşarken ve odamdayken en iğrenç olduğum lafı dedi. Bu da üç.

B= yaa sadece güzelim dedim.

D= salak zaten o lafı sevmiyo ne kadar mal bu çocuk ya.

G= ya kendin gelirsin. Ya ben seni alırım. Ordan Kıvanç çık ordan.

B= Kıvanç çıkma. Nolur çıkma yoksa azıma s*çar valla s*çar.

K= arada kaldım. Napsam ki şimdi.

Dedi bana dün geceyi hatırlatmaya çalışıyo. Ama en zor olanı seçim ben kendim gitip. Onu ordan almak. Dedim ve kıvançın üstüne yürüdüm. Şuan Kıvanç la aramda bir adım var ve elim arkada barkını almaya uğraşıyorum. Ve evet tuttum. Ve barkını tam kendime çekerken barkın var gücüyle kendine çekti. Ve kıvançın üstüne düştüm. Şuan burun buruna sefesimiz birbirine çarpıyordu. Ve bu onun hoşuna gidiyor galiba.

G= barkın sen dur azına s*çmayan ne olsun. Ahhh karnım.

Dedim ve barkının mutfaktan gülme sesi geldi. Ve Kıvanç hiç durur mu oda gülüyor.

G= gülme lan sende.

K= ben sevdim bu işi ya baksana.

Dedi ve beni gösterdi. Üstünde hayla niye duruyorsam hemen kalktım. Ve odama gitmek için arkamı döndüm ama Kıvanç bileğimi tuttu beni kendine çekti ve.

K= 1 günün kaldı.

Dedi ve gitti hemen odama gittim. Ve uzun zaman okula gitmediğim aklıma geldi. Banyoda rutin işlerimi halledip çıktım. Ve üstümü değiştirip sade bir makyaj yaptım ve çantama lazım olan eşyaları koydum.

Mafya Çetesi  ( DÜZENLENİYOR ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin