~Κεφάλαιο 18ο~

72 16 0
                                    

(Πριν ξεκινησω να πω οτι το συγκεκριμενο κεφαλαιο θα γραφτει με διαφορετικο τροπο για να ειναι πιο ευκολη η παρακολουθηση των διαλογων)

Baek-Να ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι ειμαστε απο αλλο πλανητη, ο πλανητης μας ονομαζεται exoplanet και ειναι σε εναν αλλο γαλαξια με δυο ηλιους.Βρεθηκαμε στην Γη οταν δεχτηκαμε εισβολη και αναγκαστηκα επρεπε να φυγουμε καθως ο πλανητης μας καταστραφηκε, εξηγησε λυπημενα το αγορι.

Ευα-Τα δαχτυλιδια τι ακριβως ειναι;Εχετε καποια δυναμη;

Suho-Εχουμε υπερδυναμεις.O Chanyeol φωτια,γι'αυτο το νερο σου ζεσαθηκε γρηγορα στο παρτυ.Ο Lay θεραπεια,γιατρεψε τον Kai. Ο Xiumin παγο,θυμασαι..παγωσε την αραχνη στο εργαστηριο.Ο Baek φως.O Sehun αερα,o Kris πεταει,o Chen ηλεκτρισμο,ετσι εκαψε και την κονσολα του Luhan,ο D.O γη ,γι'αυτο εγινε σεισμος οταν κατερευσε,o Kai τηλεμεταφορα ,εξαφανιζοταν πολυ γρηγορα θυμασαι;Ο Ταο ελεγχει τον χρονο, o Luhan ,τηλεκινηση και εγω ελεγχω το νερο.

Sehun- Τα δαχτυλιδια τωρα που ρωτησες ,μας επιτρεπουν να επικοινωνουμε,εχουμε κωδικα ονοματα,ο καθε ενας εχει κωδικο ονομα την δυναμη του.Οταν ο Kai χρειαστηκε βοηθεια αναψε το μαυρο χρωμα που ειναι το δικο του και οταν απαντησε ο Lay αναψε το πρασινο που ειναι αντιστοιχα το δικο του.Επισης χρησημευουν στο να μας βοηθουν οταν δεν εχουμε αλλα υπολοιματα ενεργειας,μας προστατευουν..βεβαια αυτο εξαρταται απο τις σφαιρες μας, επισης λειτουργουν ως GPS ,αλλα μπορουμε να παιξουμε ακομα και παιχνιδια...καλο ε;γελασε το αγορι.

Μαλιστα αρα ειναι αυτο που καταλαβα το δαχτυλιδι..ναι...αλλα ακομα δεν καταλαβαινω αρκετα οπως....

Ευα-Κατι ειχε αναφερθει για σφαιρες;

Kris-Ναι οι σφαιρες μας ειναι αυτες που μας παρεχουν τις δυναμεις μας,πρεπει να της προσεχουμε πολυ καλα.Αν τις χασουμε θα γινουμε κανονικοι ανθρωποι και μπορει ακομα και να πεθανουμε.

Ευα-Ποιος τραυματισε τον Kai ;Τι θελουν απο εσας;

Tao-Επιτεθηκαν στον Kai καποιοι κακοι...ολοι οι υπερηρωες εχουν κακους στην ιστορια τους ετσι δεν ειναι;Το προβλημα ειναι οτι δεν κινηγουν εμας...αλλα εσενα.

Ε;Μα τι λεει

Ευα-Τι εννοεις;

Chanyeol-Θελει να πει,οτι θελουν εσενα..λοιπον ασε μας να σου εξηγησουμε...Πριν απο αρκετο καιρο...ημασταν φιλοι με ενα κοριτσι.Αυτο ειχε δυναμεις οπως ολοι...ομως δεν ηταν σαν και εμας.Ηταν απιστευτα δυνατο.Καποιοι γι'αυτον τον λογο την σκοτωσαν.Βεβαια επειτα γεννηθηκε ενα αλλο εμβρυο ,απογωνος της.Την σκοτωσαν και αυτη..Μετα απο πολλες γεννιες βρηκαμε οτι ο απογωνος αυτου το κοριτσιου ειναι στη Γη δεν ημασταν σιγουροι μεχρι προτεινος...ομως ειδαμε οτι καταφερες να αντισταθεις στη δυναμη του Luhan..και φυσικα ο αδελφος σου ..ειναι ο ιδιος με τον αδελφο της φιλης μας.Εμεις δεν πεθαινουμε γι'αυτο και γνωρισαμε ολες τις προηγουμενς μορφες σου.

Ευα-Σταματα...ανοησιες!Ο αδελφος μου εχει πεθανει....και εγω δεν εχω σχεση με αυτα που λες!

Chen-Εχεις...το αυτοκινηστικο δεν σκοτωσε τον αδελφο σου ,αλλα ουτε σου στερησε και τα ποδια.Οταν η δυναμη σου ξυπνησει ,τα ποδια σου θα λειτουργουν κανονικα.Και ο αδελφος σου ειναι ζωντανος ..δεν πεθανε ...απλα εξαφανιστηκε ωστε να μπορεσουμε να σε πλησιασουμε πιο ευκολα.

Ευα-Τοτε που ειναι;Θελω να τον δω!

D.O-Zelo ,ελα ηρθε η σειρα σου.

Το αγορι που ισχυριζονταν πως ηταν ο αδελφος μου ξεπροβαλε απο το ανοιγμα της σπηλιας.

Μολις τον ειδα εβαλα τα κλαματα.

Με πλησιασε..τον αγγαλιασα.

Αλλα δεν τελειωσα ακομα...εχω και αλλες αποριες

Ευα-Και εσεις γιατι με πλησιασατε;

Lay-Για να σε βοηθησουμε..αν παρουν την σφαιρα σου οι κακοι ...τοτε ο κοσμος μας και ο κοσμος σου θα καταστραφει...Βεβαια συνεβησαν και δυο απροσμενοι ερωτες...

Το αγορι κοιταξε τον Xiumin και τον Baek που κοκκινησαν

Ευα-Ωραια ολα αυτα αλλα η σφαιρα που λες ...που ειναι;

Kai-Μονο εσυ ξερεις...θα μας φανερωθει μονο οταν ο αληθινος σου εαυτος εμφανιστει.

Xiumin-Για τωρα ξεκινα με το να διαβασεις τους τομους εκει (Μου εδειξε που λεει) για να καταλαβεις λιγο την ιστορια σου.Και παρε και αυτο

Μου εδωσε ενα δαχτυλιδι ,μαλλον ειναι το ιδιο με το δικο τους.

Luhan- Το χρωμα σου ειναι το χρυσο και η δυναμη σου ειναι η Wish.Θα μεινεις εδω...ο Jeonghan ειναι δικος μας ανθρωπος ,αρα ξερει που βρισκεσαι ,στην δουλεια θα πηγαινεις με τον Xiumin και βλεπουμε στο μελλον.Κοιμησου τωρα,αυριο θα σε ξυπνησουμε νωρις για προπονηση




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hey!!

New part  is here!!

Τι κανετε;

Ερωτησουλες time:

Τι λετε να γινει;

Θα δειξει...........................................................................

Μεχρι το επομενο παρτ..................

Τα λεμε,

Mickaellaotakuforever-VIP<3



Ζήσε το όνειρό σου/Live your dream(EXO Greek Fanfiction)Where stories live. Discover now