Ο καλύτερος μου (φίλος) {2}

560 10 0
                                    

Τον πήρα άλλες 2 φορές. Πάλι δεν το σηκώνει. Γίνεσαι σπαστική και ενοχλητική δεν το καταλαβαίνεις? Το ξέρω αλλά τον χρειάζομαι. Φοβάμαι πολύ και είναι ο μόνος που μπορεί να με κάνει να νιώσω καλά. 

Η ώρα είναι 4 περίπου το πρωί. Ή το βράδυ. Ο Άρης δεν φάνηκε ακόμη.

Άρης P.O.V.

Αν και δεν μου αρέσει να  βγαίνω στο συγκεκριμένο club σήμερα πέρασα καταπληκτικά. Έφταιγε το ποτό? Τα ρούχα της Stephanie? Δεν ξέρω.

Έχω να ανοίξω το κινητό μου πολλή ώρα. 

12 αναπάντητες κλήσεις. 1 από την μάνα μου, 1 από τον Blaine, και 10 από την Ανθή. Wait, από την Ανθή? 10 κλήσεις? Τι σκατά έγινε.

Βγαίνω έξω γρήγορα και κατευθύνομαι προς το δωμάτιο της.

Ανθή P.O.V.

Ξαπλώνω και απλά σιγοκλαίω. Δεν μπορεί να το συλλάβει ακόμα ο νους μου αυτό που έγινε. 

Ξαφνικά ακούω την πόρτα να ανοίγει και να μπαίνει ο Άρης γρήγορα μέσα. Τι?

Ψάχνει γύρω του προσπαθώντας να με βρει και μόλις με βλέπει στο κρεβάτι κατευθείαν γονατίζει στο ύψος μου.

"Ανθή τι έγινε τι έπαθες? Γιατί πήρες τόσα τηλέφωνα? Και γιατί κλαις?" φαίνεται ότι ανησυχεί. Έβαλε τα χέρια του αριστερά και δεξιά του προσώπου μου και με κοίταξε στα μάτια. 

Αρχίζω να κλαίω περισσότερο. Επιτέλους είναι εδώ.

"Άρη..." 

"Σςς.. Έλα ηρέμησε είμαστε μαζί τώρα" είπε και με αγκάλιασε σφιχτά. "Μην κλαις Ανθούκο" ακόμα με αγκαλιάζει και μου τρίβει την πλάτη.

"Πες μου τι έγινε" με έβγαλε από την αγκαλιά του και είναι ακόμα γονατισμένος μπροστά μου ενώ εγώ είμαι οκλαδόν στο κρεβάτι.

"Αφού με πήρες τηλέφωνο, κατά τις 9 βγήκα έξω μια βόλτα. Μετά από μιάμιση ώρα περίπου είχα φτάσει στο Woolwich, ξέρεις εκεί που είναι όλα αυτά τα μαγαζιά με τους ναρκομανείς κ-"

"Τι δουλειά είχες εσύ ρε Ανθή μόνη σου εκεί?" είπε λίγο έντονα.

"Απλά περπατούσα ρε Άρη δεν είχα συνειδητοποιήσει που πήγαινα. Και κάποια στιγμή από πίσω μου ήταν ένας μαυροφορεμένος και γεροδεμένος και με φώναξε. Την 1η φορά δεν γύρισα. Αλλά μετά γύρισα. Μου είπε να του δώσω την τσάντα μου αλλά αρνήθηκα, μετά όμως"...πήρα μια βαθιά ανάσα. "Μετά έβγαλε ένα μεγάλο όπλο κ-και τράβηξε την σκανδάλη και το έφερε στο μέτωπο μου."ξέσπασα ακόμα περισσότερο σε κλάματα. Δεν θέλω να το θυμάμαι. "Εν τέλει του έδωσα την τσάντα μου και με άφησε να φύγω."

One Shots (Greek)Where stories live. Discover now