Ο καλύτερος μου (φίλος)

928 12 0
                                    

Είμαι η Ανθή και είμαι 19 ετών. Σπουδάζω Ιατρική στο Πόρτλαντ της Αμερικής. Ήταν πάντα το όνειρό να γίνω γιατρός. Διάβασα πολύ σκληρά και κατάφερα να πάρω μια υποτροφία 100% σε αυτό το πανεπιστήμιο.

Σχετικά με την οικογένειά μου. Ποτέ μου δεν είχα οικογένεια. Ήταν πάντα διαλυμένη. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν ακόμα στην κοιλιά της μαμάς μου. Ο πατέρας μου έφταιγε, αλλά δεν θα επεκταθώ. Εδώ στην Αμερική ζω μόνη μου. Η μητέρα μου και οι γκόμενοι της ζουν στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Πάτρα. Η σχέση μου με την μητέρα μου δεν είναι καλή από τότε που ήμουν ακόμα 16 χρονών. Άρχισε να μην ενδιαφέρεται για εμένα πολύ και να βρίσκει συνέχεια άντρες και να τους κουβαλάει στο σπίτι μας. Από τότε ένιωσα την ανάγκη να φύγω μακριά από όλους και όλα.

Φίλους δεν έχω. Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος. Ο μόνος φίλος που έχω είναι ο Άρης. Είμαστε κολλητοί. Τον ξέρω από πολύ μικρό και από τότε είμαστε και φίλοι. Ο Άρης είναι επίσης εδώ στο Πόρτλαντ με την οικογένεια του. Έχει 2 υπέροχους (και πλούσιους) γονείς και μία 16χρονη αδερφή. Ο Άρης σπουδάζει φυσική αγωγή στο ίδιο πανεπιστήμιο με εμένα. Το τεράστιο σπίτι του είναι αρκετά κοντά με το πανεπιστήμιο έτσι τον βλέπω κάθε μέρα. Είμαστε πολύ κοντά.

Btw, εγώ μένω μέσα στο πανεπιστήμιο. 

Ο Άρης γενικότερα είναι ο αδερφός που ποτέ δεν είχα. Τον αγαπάω όσο τίποτα άλλο. Νιώθω τόσο ευγνώμων που είμαστε και οι δύο εδώ μαζί. 

Να σας πω και για τον Άρη. Είναι γενικότερα ΠΟΛΥ γυναικάς. Δεν είχε ποτέ του μια σοβαρή σχέση. Όλο ξεπέτες. Με πειράζει αυτό γιατί δεν θέλω να είναι συνέχεια έτσι. Δεν είναι κατάσταση αυτή. 

Προτού με ρωτήσετε... Ναι. Δεν τον αγαπάω μόνο ως φίλο. Αλλά δεν θέλω να το μάθει γιατί σίγουρα δεν θα με θέλει. Η σχέση μας σίγουρα θα χαλάσει. Γι'αυτό και τον τελευταίο καιρό συμπεριφέρομαι λίγο περίεργα απέναντί του. Συν το γεγονός ότι είναι σε σχέση εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. Ρεκόρ για τον Άρη. Αλλά δεν νομίζω να προχωρήσει. Όοοοοχι ότι δεν θέλω να προχωρήσει αλλά έτσι πιστεύω.

Ξέχασα να αναφέρω ότι δουλεύω στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. Ξέρετε για τα προς το ζην.

 Ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου. Είναι ο Άρης. 

"Ναι?" λέω

"Ανθούκο τι κάνεις?"

"Σου είπα να μην με λες Ανθούκο" γέλασα. "Καλά είμαι, εσύ?"

One Shots (Greek)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα