DANS

5.3K 234 0
                                    

Kıvançın ağzından;

Ortaklık toplantısından çıkınca hayla büyük bir şok içindeydim. Meğerse en büyük mafya geceymiş gerçekten bu kızı bana bağlayan bir şey vardı. O kızıl saçları o mafyalığıyla beni benden alıyor ama o diğer kızlar gibi değil asi biri ama gerçekten ona boş değilim zaten okula iki gündür gelmiyordu. Demek ki bu işler için gelmemiş. Hemen diğer mafya toplantısı için beklemeye başladım.

Gecenin ağzından;

Kıvanç odadan çıkınca Demir, Melis, Ebrar,Cenk içeri girdi. Hemen söze başladım.

G= eğer bu toplantıya katılırsak okula gidemeyiz.

D=boş ver ya yarın cuma zaten yarın gider akşamda partiye gideriz.

Dedi ve odadaki yerlerimize oturduk içeri Kıvanç ve 5 tane daha mafya girdi. Ve toplantı başladı. En fazla 1 saat konuştular bende dinliyormuş gibi "evet, aynen, hı hı" vb. Şeyler diyordum. En sonunda toplantı bitti ve arabaya bindik hemen Ebrar söze başladı.

E=ben çok açım valla çok açım bi an barkın abime benziyorum sandım.

G= onun kadar çok yemek yiyeni daha görmedim. Hazır konu açılmışken barkın ne zaman geliyo. İtalyadan iş için gitti. 1 ay gelmedi.

D=aslında ya yarın ya da 2 gün sonra gelecekmiş. Bana haber verdi. Bu sabah ama size demeyi unuttum.

Dedi ve bir kafeye geldik. Bir güzel kahvaltı yaptık. Ve eve geldik hemen aklıma kaç gündür dans vb. Şeylerle uğraşmadığım aklıma geldi. Ha bu arada ben ara sıra dans ederim ama kimse bilmez bi ara beni Demir yakaladı ve beni gizli gizli izlemiş. Ara sıra onun istediğini yapmayınca şantaj yapıyor. Ama neyse odama gittim. Ve üstüme bir kaç parça şey giydim ve spor çantama havlu, toka, sigara, çakı. Koydum tam kapıdan çıkıyodum ki demirin kolumu tutması ile durdum.

D=nereye gece saat 17:24 ve sen nereye?

G=SANANE... Demir sanane

D=bana nereye gittiğini söylemezsen dans ettiğini herkese söylerim.

G=off spor salonunda dans atmeye gidiyorum oldu mu?

D= oldu saat 18:30 da evdesin.

Dedi ve benim değerli en sevdiğim motoruma binip gittim. Geldiğim zaman kimse yoktu ve rahatlamak için 1 saat boyunca dans ettim. Bu arada dans diyorum ama sokak dansı ile uğraşıyorum. Bilin istedim. Neyse soyunma odasına gittim. Ve kısa bir duş alıp çıktım. Değerlime binip eve gittim. Saatte baktım saat tam 18:34 dü eve girdim karşımda bir adet Demir Aksoy ile karşı karşıya geldim.

D= 4dk geç kaldın.

G=bir daha olmaz BABACIMMM

D=ben senin.. Her neyse yarın erken kalk okula gidicez.

G=offfff Demir offfff tamam.

Dedim ve odama gittim siyah pijamalarımı giyip kendimi o güzel ve benim gibi olan karanlığıma bıraktım. Ve gözlerimi kapatıp bugün olanları düşündüm sence benden hoşlanıyor mudur? Dedim iç sesim hemen cevap verdi. "galiba ama sen hoşlanıyosun bu Kıvanç tan" diyen iç sesime küfür edip ona cevap verdim. "1.benim kalbim yok 2.tamam az çok yakışıklı meteor gibi kasları o güzel kahverengi gözü çok güzel olabilir ama ben ondan hoşlanmıyorum." dedim ve  uykuya kendimi teslim ettim.

Kıvançın ağzından;

Kendimi toplantıdan sonra zar zor eve attın 2 saat duş aldım. Genelde duşta fazla kalırdım. Duştan çıktım saate bakmadan siyah penye altına siyah eşofman giydim. Ve kendimi yatağa attım. Biraz telefonla uğraştım ve komidinimin üstüne bıraktım. Tam uyumak için gözlerimi kapattığımda aklıma gece geldi. Acaba benden hoşlanıyor mu? Dedim ve uykuya gel beni al diye dua ettim ama iç sesim hemen "sen bu geceden hoşlandın dimi lan" diyen iç  sesime "ben değil o benden hoşlanıyor galiba" dedim. Ve derin bir uykuya daldım. Tabi yarın aklıma okul gelice alarm kurup hiç uyanmamak üzere gözlerime kapadım.

(Selamm beğenip yorum yapmayı unutmayın)

Mafya Çetesi  ( DÜZENLENİYOR ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin