38.BÖLÜM - The Ugly Truth

2.4K 165 45
                                    

Yazar: unionxdirection

Çeviri: SeKaism

Baekhyun bir eliyle 9 aylık Jaxon'ı tutarken diğer eliyle yemek poşetini tutuyordu.

Hukuk firmasına girdi ve hemen büyük kulaklı bebeğinin ne kadar tatlı olduğuna dair bağrışlarla karşılandı.

24 yaşında olan nazikçe gülümsese de Chanyeol ile öğle yemeği yemek için heyecanlıydı. Genç olan eşinin ve oğlunun geleceğini bilmiyordu bile ama Baekhyun şaşıracağını tahmin ediyordu.

Sonunda Jaxon'a cıvıldayan Chanyeol'ün iş arkadaşlarını geçtikten sonra Baekhyun oğluyla ve yemeğiyle asansöre bindi. Chanyeol bir yıl önce büyük bir terfi aldığı için Baekhyun yeni ofisinde birkaç sefer bulunmuştu sadece.

Ama bu Jaxon'ın ilk seferiydi tabiki.

"Burası babanın çalıştığı yer böylece tüm oyuncaklarını alabiliyoruz." Dedi Baekhyun. Jaxon'ın ne kadar anladığından emin değildi ama Chanyeol hakkında konuştuğunu kesinlikle biliyordu.

"Baba!" dedi Jaxon ve Baekhyun başını salladı, oğlunun hala anne demesini beklese de. Asansörden inmeden önce koyu saçlı oğlunun başını öptü.

Tam adım attığında Chanyeol'ün iş arkadaşlarından biri önüne çıkmıştı.

"Chanyeol şuan burada değil." Dedi kadın.

Baekhyun şaşırmış gözüktü. "Nerede olabilir ki?"

Omzunu silkti. "Bir süre önce çıktı. Nereye gittiğini bilmiyorum."

Asansör yüzüne kapanmadan önce başka bir soru sormak üzereydi Baekhyun. Kafası karışmıştı. Chanyeol neden işte değildi?

Emin olmak için Chanyeol'ün ofisine gitti. Işıklar kapalıydı ve içeride kimse yoktu. Ama kapı kilitlenmediği için yakında geri döneceğine dair şüphe yoktu.

Baekhyun ışıkları açtı ve beklemeyi seçti. Yemek poşetini yere bıraktı ve kapıyı kapattı. Jaxon'ı da yere bırakıp telefonunu çıkardı. Chanyeol'ün numarasını girip telefonu kulağına tuttu.

Tabiki de Chanyeol bir yetişkindi ve nerede olduğunu sürekli eşine bildirmek zorunda değildi. Ama Baekhyun'un da umurunda değildi.

Telefon hemen sesli mesaja gitti ve Baekhyun iç çekti. Chanyeol'ün ne zaman geleceğini bilmiyordu ve görünüşe göre kimse de bilmiyordu.

Chanyeol olmasa da 24 yaşında olan yemeği yemeye karar verdi. Jaxon'ın komik keşiflerini dikkatlice izlerken Çin yemeğini aç bir şekilde yedi.

Yemeyi tam bitirmek üzereyken Chanyeol'ü bırakmaya hazırdı. Kapı açıldığında Baekhyun çöpünü yerden almanın ortasındaydı.

Jaxon hemen açık kapıya hızlı hızlı gitmiş ve babasını görünce memnun bir şekilde şaşırmıştı. Chanyeol karşılık olarak pantolonuna asılan oğlunu ve ofis sandalyesinde bekleyen eşini bulunca şaşırmıştı.

"Burada ne yapıyorsunuz?" Jaxon'ı kucağına alırken sordu. Başını kaldırdı ve Baekhyun ile göz göze geldi.

"Neredeydin?" Büyük olan soğukkanlı bir şekilde sordu, ayağa kalktı ve eşine doğru gitti. Sesinin kesinlikle agresif çıkmasını istememişti.

Chanyeol başını iki yana salladı. "Dışarıdaydım. Önemli bir şey yok."

"Ve tam olarak neredeydin?"

Chanyeol Jaxon'ı Baekhyun'a verirken iç çekti. "Bunu evde konuşabiliriz."

Büyük olan oğlunun kalçasından tuttu ve Chanyeol'e şüpheyle baktı. "Burada neden konuşamıyoruz?"

The Domino EffectHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin