18.BÖLÜM - Oh, Baby!

5.1K 279 142
                                    





Yazar; unionxdirection

Çeviri; SeKaism



Sehun ve Jongdae sağ olsun Kang-Joon'un düğünü öğrenmesi çok fazla zaman almamıştı. Sehun sarhoşken bahsettiği bir demet fotoğrafı instagram'a atmaya meyilliydi. Ve elbette, Jongdae de oldukça sarhoştu ve sonuçlarını düşünmeden haberleri Kang-Joon'a mesaj atmıştı.

Kang-Joon öğrendikten sonra Baekhyun'u kutlamak için aramıştı. Büyük olana hala ayrılığın üzerinden gelmeye çalıştığını ama annesi çok önemli olduğu için, ilgisini ona yönlendirmeye odaklandığını söylemişti. Baekhyun anladığını söylemişti ve bu kısa konuşmalarının sonuydu. Olabildiğince acısızdı.

Chanyeol ile olan düğün geceleri hayatlarının en iyisi gecesine dönmüştü çünkü yeni yıl arifesindeki ani tören ve sonrasındaki çılgın parti hiçbir şeyden daha iyi olamazdı. Gece birde, Mina uyuyakalmış ve Sung-Woo onu kendi yatağına götürüp yatırmıştı. Onların gitmeleriyle herkes kendini salmıştı.

Tutulana kadar bastırılmış söz ile birlikte, karşılama/parti devam etmişti. Tamamen sarhoşlukla ve harika yemekle doluydu.

Sarhoş olmaya başlayan Jongdae sallana sallana ellerinde bir şampanya bardağıyla kahve masasının üzerine çıkmıştı.

"En yakın arkadaşıma sormam gereken önemli bir şey var."

Onun tüm ilgisi Baekhyun'dayken diğer tüm gözler Jongdae'ydi. "Baekhyun, evlenmek ve ömrün boyunca aynı penisle olacak olman nasıl hissettiriyor? Cidden. Sadece Chanyeol'ün penisiyle seks yapacaksın."

Baekhyun eğlenerek ve utanarak elleriyle yüzünü kapattı. Sarhoş arkadaşının maskaralığına güldü ve Mina'nın uzun zaman öncesine gitmesine sevindi.

"Evet, Baek. Nasıl bir his?" Sehun birden sesini çıkardı.

Baekhyun arkadaşlarına baktı ve biraz daha güldü. "Chanyeol'ün penisi bana artar da yeter bile ve evlenmek felaket güzel hissettiriyor!"

Bununla birlikte, Jongdae bardağını kaldırdı ve herkes ona ayak uydurdu. Minseok tek sarhoş olmayan kişiydi ama bu delirmiş arkadaşlarına gülmesine ve kutlamaya katılmasına engel değildi.

"Park Baekhyun ve Park Chanyeol'e." Kadeh kaldırdılar.

**

Baekhyun ve Chanyeol kısa bir süre sonra evlenmelerinin hayatlarını çok değiştirmediğini fark etmişti. En yakın hissettikleri en büyük değişiklik iki önemli bağı paylaşmalarıydı. Mina'yı ve evliliklerini.

Yatağa gidip sevgilisi yerine kocasının yanında uyanması Baekhyun'un hala alışamadığı bir başka değişiklikti ama bunun hazzını harika bulmuştu.

Chanyeol'e göreyse, Baekhyun'un sol elinde iki yüzüğü her gördüğünde gülümsüyordu. Büyük olan iki yüzüğü birleştirmişti böylece nişan ve düğün yüzükleri birdi.

Bunların dışında her şey oldukça rutindi. Her gün Mina kreşe, Baekhyun asistan öğretmenlik yaptığı Boston'daki bir liseye ve Chanyeol dersine ve çalıştığı hukuk bürosuna gidiyordu.

Chanyeol eve her geldiğinde, Baekhyun üçü için akşam yemeği hazırlıyordu. Her ikisi de yemek için ya da duş almak için başka birisinin evine gitmelerine gerek olmadığı gerçeğinin değerini anlıyordu ve bir daha asla böyle endişelenmemeyi umuyorlardı.

Bir gece, birlikte akşam yemeğine oturduktan sonra, Chanyeol ve Baekhyun sadece işlerinden ve günlerinden bahsediyorlardı.

Mina arkasını dönmüş bir ebeveynden diğerine bakıyor, gizli gizli ne konuştuklarını ona söylemelerini bekliyordu ama söylememişlerdi.

The Domino EffectHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin