17.BÖLÜM - Happy New Year!

5K 303 131
                                    



Yazar; unionxdirection

Çeviri; SeKaism



Yılbaşı Baekhyun'un beklediğinden daha iyi geçmişti.

Seo ailesi Kang-Joon'un ve Baekhyun'un ayrılmasına mutlu değildi ama en azından Baekhyun'un Chanyeol ile olan ilişkisinin önemini anlamışlardı ve Baekhyun'dan hiçbir toruna sahip olmayacaklarını biliyorlardı.

Daha da önemlisi, hem Baekhyun hem Chanyeol Bayan Seo'nun halinden anlamış ve onun içi en iyisini dilemişlerdi. 

Baekhyun ve Chanyeol'ün harika insanlar olduklarına inanıyordu ve oğluyla en azından arkadaş olacaklarına mutluydu. Bu Baekhyun'un gönlünü rahatlatıyordu.

Ağacın altındaki hediyelerin hepsi o sabah açılmıştı ve ağacın altı tamamen bomboş kalmıştı. Baekhyun Chanyeol'den bir hediye beklemiyordu ama yine de olmadığını görmek onu üzmüştü.

Mina'nın yeni oyuncaklarıyla oynamasını izledi, mutlu bir şekilde prenses kostümünü giyinmişti ve hevesle Bayan Seo'nun başına bir taç takmıştı. Bayan Seo Mina'nın oynamasını izlerken uzun uzun gülümsedi. Bir gün önündeki çocuk kadar harika bir torun sahibi olmayı umuyordu.

Kang-Joon'un isteğine göre, Baekhyun yılbaşında genç olandan aldığı bir kolyeyi boynuna takmış otururken bulmuştu kendini.

Baekhyun nazikçe kolyeye dokundu. İyi şans sembolüyle işlenmiş gümüş, yuvarlak güzel bir kolyeydi. O ve Kang-Joon birlikte olmasa da, kolyenin değeri hala aynıydı.

Baekhyun kederliydi, Kang-Joon kolyeyi taktıktan sonra Bay Seo Noel ağacının etrafında hiç hediye kalmadığını onaylamak için etrafına bakındı.

Baekhyun hayal kırıklığını saklasa da Chanyeol aptal değildi. Chanyeol sevgilisini neşelendirmek için bir şey yapması gerektiğini biliyordu. Herkes kendi hediyesiyle meşgulken, Chanyeol bir duyuru yapmak için ayağa kalkmıştı.

"Baekhyun için bir hediyem var."

Büyük olanın yüzünün aydınlandığını görmüştü. Chanyeol devam ederken anlayışla gülümsedi. "Hemen döneceğim." Gece paketlediği hediyeyi almaya gitmişti.

Bir süre sonra döndü ve Baekhyun'a küçük sarılmış bir kutuyu uzattı. Büyük olan Chanyeol'e tekrar bakmadan önce uzun bir süre kutuya bakmıştı.

"Bu-?"

"Aç ve bak."

Baekhyun yavaşça ambalaj kağıdı yırtarken başını salladı. Herkes etrafına toplanmış, kağıdın altında ne olduğunu görmek için heyecanla bekliyordu.

Chanyeol gergince tekrar ayağa kalktı, her geçen bir saniye sonsuzmuş gibi geliyordu. Sonunda, Baekhyun kağıdı tamamen açtı ve elinde küçük siyah kutuyu tuttu.

İzin isteyerek Chanyeol'e baktı.

"Aç." Genç olan devam etmesini istedi.

Baekhyun derin bir nefes aldı ve kutuyu açtı. İçinde 10 bin altından yapılmış siyah/beyaz bir nişan yüzüğü vardı. Etrafı siyah-beyaz pırlantalarla sarılmış merkezinde büyük siyah bir pırlanta varken geneli gümüştü. Yüzük olağanüstüydü.

Chanyeol o zaman ne yapacağını biliyordu. Baekhyun'un önünde tek dizi üzerine çöktü ve yüzüğü kutudan çıkardı.

Yüzüğü elinde tutarken söyledi, "İşte buradayız, Baek, 17 yıl sonra. Zaten bir çocuğumuz oldu bu yüzden düşündüm ki, neden evlenmiyoruz?"

The Domino EffectHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin