7.BÖLÜM - Been There, Done That

5.3K 395 82
                                    



Yazar; unionxdirection

Çeviren; SeKaism



Chanyeol ve Baekhyun otel odasında bir başka geceyi yalnız başlarına geçirmişlerdi. Diğer bir gece birbirlerinin kollarında, hak ettikleri özel hayatlarına sahiplerdi. Öncelikli olan Mina'yı ve okulu unutamayacakları için geri dönmek zorunda kalmışlardı.

"Bugün derse gidecek misin?" O ve Baekhyun oteli kontrol ettikten sonra sormuştu Chanyeol.

"Evet. Kesin bir iş bulana kadar bırakmak istemiyorum."

"Belki bırakan ben olmalıyım. Bir yerde tam zamanlı çalışabilirim."

Baekhyun başını iki yana sallarken çok sertti. "Minumum maaş için çalışmalısın. İkimizden birinin sonunda daha iyi bir işe ihtiyacı var ve ben senin olmasını istiyorum. Mükemmel bir avukat olacaksın."

Chanyeol bununla tartışamazdı. Baekhyun'un ona olan inancı onu teşvik ediyordu. Kampüse döner dönmez, Baekhyun Mina'yı almak için diğer yöne giderken sevgilisine bir öpücük verdi ve onu derse gönderdi.

Joonmyun'un ve Yixing'in odasına vardığında, Minseok'u görmeyi beklemiyordu. Bu bir yana, Minseok'un mutfak masasında ağlayarak oturmasını beklemiyordu.

Baekhyun içeri girdikten sonra, Joonmyun Minseok'un problemlerinin bir parçası olmak istemediğine karar vererek Mina ile oynarken Yixing sırtını patpatladı.

Baekhyun onun ailesi olmadan tüm bir gece nasıl durabildiğini merak etse de görünene göre onun hiçbir sorunu yoktu.

Hatta, Joonmyun'a makyaj oyuncağıyla makyaj yaparken durmadan gülüyordu.

"Joonmyun, mavi rengin değil." Göz kapaklarına Mina koyu mavi ince bir kat gölge eklerken Baekhyun konuşmuştu.

"Anneciğim! Sıradaki sensin!" Mina annesine parlak bir turuncu tüp ruju işaret etti.

"Uh, beni pas geçmelisin. En kısa sürede gitmeliyiz ki kreşine gidebilesin. Yixing ve Joonmyun amcan sana her gün bakamaz."

Kız onaylayarak ve Joonmyun'a parlak turuncu ruju uygulayarak makyajını bitirmeye karar vererek hımladı.

"Bitti!" Gururla duyurdu. Joonmyun son halini görebilsin diye küçük bir ayna uzattı.

Parlak mavinin ve turuncunun birlikte gitmediği gibi, Joonmyun'un yüzüne hiç gitmemişti. Ve yanaklarını kaplayan kırmızılık onu tıpkı bir palyaço gibi gösteriyordu.

Baekhyun kahkahasını bastırmaya çalışsa da berbat bir şekilde başarısız olmuştu. Karnını tutmasıyla ve Joonmyun'un da ona katılmasıyla sonlanmıştı.

Yüzünü yıkamadan önce, ona ayrıyeten gülen Yixing'e gururla makyajını gösterdi. Minseok'un da gülmesini ummuştu ama büyük olan adam sadece ağlamaya devam ediyordu.

Eğer Minseok'a ne olduğunu sorarsa, adamın sorunlarını uzun uzun dinlemek zorunda kalacağı için Baekhyun olaya karışmayıp, Mina'yı zamanında kreşe götürmeyi istiyordu.

Baekhyun Mina'nın eşyalarını toparlayıp gitmek için Mina'nın elini tutarken boş vermişti. Vicdanını rahatlamadan önce arkadaşlarına kızına baktıkları için teşekkür etti ve kapıya doğru yöneldi.

Ama Mina'yı da kendisiyle götürerek geri dönüp mutfağa gitti.

"Minseok, neyin var?" Kibarca sordu. Baekhyun'un derdi olduğunda Minseok hep yanındaydı. İyiliğine karşılık veriyordu.

The Domino EffectHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin