Gizli Numara 2 - Duyuru/Kesit/Cevaplar

2.7K 154 42
                                    

Merhaba arkadaşlar!

Bir önceki duyurumda, Gizli Numara 2'yi teslim ettiğimi duyurmuştum, şimdi de edisyona başlandığı duyurusuyla geldim!

Elim boş gelmeyeyim diye ufak da bir kesitle geldim. Önce kesiti yayınlayacağım, devamında da bir önceki duyuruma gelen sorulara yanıt vereceğim.


~Kesit~


Egehan ise derin bir nefes alarak, yükselen korna seslerine aldırmadan bana baktı ve "Hain bir kızsın ama hainliğin bile güzel," dedi.

"Öhö öhö..." diyerek başını öne uzatan Akif'le, bilek kemiğimi Akif'in anlına geçirmem arasında çok fazla saniye farkı yoktu. Egehan arabayı sürmeye başladığında, Akif bana dövünüyor, Yusuf'sa Egehan'la bana şaşkınca bakmayı sürdürüyordu.

Lisemizin önüne geldiğimizde, Egehan, "Siz inin, ben de arabayı biraz uzağa park edip geleyim..." dediğinde, başımı sallayarak onayladım ve çocuklarla birlikte arabadan indim. Üçümüz birlikte bahçeye girmeden önce Akif kolumdan tutarak beni kenara çekiştirdi ve "Dur hele, önce bir konuşalım," dedi.

Akif ve Yusuf'a çatık kaşlarla bakarken, "Ne konuşacağız? Nurşen öldürür bak bizi..." dediğimde, Akif hiç beklemeden, "Siz... Yani sen bu çocuğu gerçekten seviyor musun?" diye sordu.

"Ne demek 'Gerçekten seviyor musun?'" diye Akif'i tekrarladığımda, Yusuf, "Yani duygularından emin misin diye soruyor," dedi açıklarcasına.

"Emin olmasam neden teklifini kabul edeyim ki?" diye sordum. "Ne bileyim belki o an reddedememişsindir falan?" diyen Yusuf'a gözlerimi irileştirerek baktım ve "Saçmalama, ben öyle bir şey yapmam," dedim, bir adım geri basarken.

"Biliyorum aniden sevgili olmuş gibi gözüküyor olabiliriz ama bu his en başından beri vardı içimde... Sanki sadece doğru âna ihtiyacımız vardı," diyerek devam ettim.

"Tamam, öyle olsun. Biz sadece Tolun zibidisindensonra ne halde olduğunu gördük ve o günlerin tekrar yaşanmasını istemiyoruz," dediAkif.    

~~

Evet, arkadaşlar gelen soruların hepsi imza günleriyle alakalı. İkinci kitabın çıkışına kadar imza günlerine katılmak istemedim, kusuruma bakmayın. İki kitapla birlikte imzaya katılmak hepimiz için daha güzel olabilir diye düşündüm.

Ayrıca, sanırım bu gidişle CNR EXPO Kitap Fuarı'na yetişeceğim. Umuyorum ki CNR EXPO'da sizlerle olacağım! 

Ankara Fuar'ına yetişemeyecek gibiyim ama eğer Ankara'da benimle görüşmek isteyenler olursa Ankara Fuarı'na kişisel olarak katılabilirim. Böylece yüz yüze tanışmış, görüşmüş oluruz illa ki imzalanacak bir kitaba gerek yok, önemli olan sizlerle tanışmak görüşmek benim için. ^_^

Diğer şehirlerdeki imza günlerine gelirsek eğer, yayınevi ya da kitapevleri beni imzaya davet etmedikçe kafama göre imza günü oluşturmam çok zor arkadaşlar bu yüzden fuarları takip ediyorum ve elimden geldiğince hepsine katılmaya çalışıyorum. 

Şimdilik bu kadar!

Yakında kapak görseli ve imza günü duyurularıyla geleceğim, kendinize iyi bakın Mor Şeytan'larım. Sizleri seviyorum!




Gizli Numara 1 + 2 (RAFLARDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin