Gizli Numara 2 -25- (Ufak Bir Parça)

7.9K 508 82
                                    

Gizli Numara serisinin ikinci kitabının ilk bölümü haricinde, bu bölüme kadar olan 23 bölümü kaldırılmıştır. 

25. Bölüm için bıraktığım kesiti kaldırmıyorum. Ayrıca, yazdıkça kesitler paylaşmak için buraya geleceğim.

Lütfen hikayeye kütüphanenizden çıkarmayın, ufak kesitlerden haberdar olun! :)

Bana Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz! Kullanıcı adım: /semihaakaya



Bölüm Şarkısı: Vera - Güzel Bir Kadın

-25-

Kaşlarım çatılırken telefonu kulağımdan indirdim ve kapatma tuşuna basarak Egehan'a döndüm. Gözleri bende değil, elimde sıktığım telefonumdaydı. Tekrar bana bakamadan başka bir ses daha dahil olmuştu, birkaç saniye önce huzurlu olan şimdiyse sessizliğin hüküm sürdüğü ortamımıza.

"Egehan Akarsu."

Derin kollarını göğsünün üstünde bağlamış ve bizi yok sayarak Egehan'ın karşısına dikilip, gözlerini Egehan'a sabitlemişti.

"Konuşmamız gereken önemli bir konu var," diyerek Egehan'a uzandığında yerimde hızla doğrulmuştum. Egehan bana kısa bir bakış attıktan sonra, elini havaya kaldırdı ve "Birazdan geleceğim sevgilim," dedi.

'Sevgilim' kelimesinde yaptığı vurgu, Derin'in gözlerini bana çevirmesine neden olmuştu. Bakışlarında anlam veremediğim şeyler vardı fakat kıskandığından adım gibi emindim. Çatılan kaşları ve titreyen bakışları başka bir anlam ifade edemezdi.

Egehan'la Derin, yanımızdan ayrılırken; Reyhan'la Zeynep de benim koluma yapışmış ve "Tolun & Derin" içerikli ardı arkası kesilmeyen soruları sıralamaya başlamışlardı.

Gizli Numara 1 + 2 (RAFLARDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin