-ÖZEL BÖLÜM/2-

27K 1.3K 221
                                    


Öncelikle, merhaba arkadaşlar! Biliyorum yine epey bir zaman geçti aradan ve kusura bakmayın bunun için. Bugün özel bölümle, yarın kitap için düzenlenmiş ilk iki bölümle ve eğer yetişirse de en yakın zamanda yeni bölümle tekrar geleceğim.

Aklınızda, "Hikâye kitap oluyordu, ne durumda?" soruları varsa şimdi bu soruları cevaplayayım, Gizli Numara'nın ilk bölümlerini düzenlemeye başladım, yakın zamanda düzenlemeyi ve bölüm yazmayı bitirip Epsilon Yayınevi'ne teslim edeceğim ve gerisi yayınevine kalmış olacak. Kesin bir tarih yok ama Epsilon Yayınevi ile anlaşmamız hâlâ devam ediyor.

Yani Gizli Numara kitap olacak.

(Kitaplaşma hakkında sorularınız varsa buraya paragraf yorumu yaparak sorabilirsiniz ya da bana mesaj atabilirsiniz.)

O yüzden çok uzatmadan bu Özel Bölümü sizinle paylaşıp yeni bölüm yazmaya devam edeceğim.

Özel Bölüm fikrini veren muratirmak-1 'e teşekkür ederim!

Sevgiyle kalın Mor Şeytanlarım!


----------------------------------------------------------------------------------------


MOR BAŞLIKLI KIZ: SEVİLAY AKKAYA

ŞEYTANKURT: KAAN YANIK

ŞEYTANKURT AVCISI: EGEHAN AKARSU

ANNE: ZEYNEP PARLAR

BÜYÜKANNE: REYHAN AVCI

ORMAN PERİSİ: SELDA KIRILMAZ

ÜÇ TAVŞAN KARDEŞ: AKİF SANCAK, YUSUF ATAR, CAN AYBERK

TAVŞANKURT: ALPASLAN ASLAN

TAVŞANKURT AVCISI: MİNE TEK

MOR BAŞLIKLI KIZ

Bir varmış, bir yokmuş... Yıllar, yıllar önce bir kız çocuğu varmış. Bu kız çocuğunun çok küçükken babası tarafından hediye edilen güzel mi güzel mor başlıklı bir pelerini varmış ve kız bu pelerini üstünden hiç çıkarmazmış. Bu nedenle de herkes ona Mor Başlıklı Kız diyormuş.

Bir gün, "Mor Başlıklı Kız!" diye seslenmiş kızın annesi ve ardından eklemiş, "Ah güzel kızım, büyükannen hâlâ hasta... Al bu yaptığım çörekleri de, büyükannene götür."

Mor Başlıklı Kız o kadar iyi kalpli bir kızmış ki, annesini hiç kırmadan kabul etmiş. Hemen üstüne elbisesine giymiş ve mor başlıklı pelerinini de giyerek, başlığını kafasına geçirmiş.

Mor Başlıklı Kız, elinde yiyecek sepetiyle evden çıkmak üzereyken annesi, "Tavşan Ormanı'ndaki yoldan ayrılma sakın!" diye seslenmiş.

"Ayrılmam anne," demiş Mor Başlıklı Kız.

Ardından evden çıkmış ve orman yoluna doğru ilerlemeye başlamış. Ormanın içinden üstüne doğru üç tavşanın kendisine doğru koştuğunu görünce şaşırarak durmuş ve gülümseyerek tavşanlara bakmış.

"Evinizden niye uzaklaşıyorsunuz tavşanlar?" diye sormuş.

Tavşanların mavi gözlü olanı nefes nefese, "Gitme o ormana Mor Başlıklı Kız," demiş, ardından kahverengi tavşan konuşmuş, "O ormanda kötü şeyler var!" ve diğer tombul tavşan da eklemiş, "Bizi evimizden etti!"

Gizli Numara 1 + 2 (RAFLARDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin