Birinci Kitap İçin Düzenlenmiş -1.- ve -2.- Bölüm

31.1K 941 242
                                    

YAZAR'DAN: Başlamadan önce burayı dikkatli bir şekilde okuyun lütfen. Daha sonra yanlış anlaşılmalar oluyor ve aynı soru defalarca kez yöneltiliyor.

Daha öncede duyurusunu yaptığım gibi Gizli Numara'nın yayın hakları Epsilon Yayınevi'ne ait ve ben de yayınevine teslim etmeden önce bölümler üzerinde değişiklikler yapmaya başlamıştım, eski haliyle kitaplaşması içime sinmiyordu. İki yıldır bu kitabı yazıyorum ve geçen bu iki yıl içinde birçok tecrübe edindim, bu tecrübelerimi ilk bölümlere de değdirmeye karar verdim. O yüzden bir yandan bölümleri düzenliyor, diğer yandan yenilerini ekliyorum.

Geçen yıl YGS-LYS için ara vermiştim kitaba, şimdi devam ederken aynı anda birçok şeyle uğraşmak zorunda kalıyorum ve inanın bana sizi bu kadar bekletmek benim de hoşuma gitmiyor ama elimden gelen her şeyi yapıyorum. Uzun zaman ara verdikten sonra bir anda hepsini toparlamaya çalışmış ve iyice çökmüştüm şimdi sadece Gizli Numara'ya odaklandım, o yüzden en yakın zamanda kitabı temize çekip yayınevine teslim edeceğim.

Bu arada Gizli Numara iki kitap şeklinde olacak, o yüzden birinci kitap basıma gittiğinde hâlâ burada yazıyor olacağım. Neden iki kitap olacak derseniz, o kadar uzun bölümler yazmışım ki bir yerlerden kırpmak bile yazdıklarımı tek kitap boyutuna sokmuyor o yüzden ben de iki kitap olmasını kabul ettim. Ve ilk bölümler üzerinde büyük değişiklikler yapıyorum, kitabı aldığınız zaman birebir Wattpad bölümleriyle karşılaşmayacaksınız yani, şimdilik kitabın basım yayın aşamasıyla ilgili bunları söyleyebilirim.

Dün akşam ise 'Özel Bölüm: Mor Başlıklı Kız' diye bir bölüm yayınladım ve bunu mantıksız bulanlar olmuş, bir okurumun isteği üzerine eğlence amaçlı yazmıştım. Diğer bölümlerle alakası var mı diye sorarsanız, "Evet, var," diyeceğim çünkü gelecek bölümde olacaklarla ilgili gizli ipuçları bırakmıştım.

Bu akşam ise, kitap için düzenlenmiş ilk iki bölümü buraya bırakıyorum. Yine yeni bölüm olmadığı için üzgünüm.

Ve tüm bu duyuruların yanı sıra, 30 Ekim, Pazar günü saat 2'de İstanbul, Marmara Forum'da Facebook grubundaki okuyucularla buluşuyorum eğer aranızda İstanbul'da olup, Marmara Forum'a gelebilecek olanlar varsa, buluşmaya sizi de bekliyorum Mor Şeytanlar! 

Sevgiyle kalın.

İyi okumalar!

-1-

-1-

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Herkesin bu hayattan yana birçok derdi vardı. Her öğrenci gibi benim de derdim okula gitmekti ve hiç sevmediğim bu eylem için sabahın köründe ayağa dikilmekti. Fakat bu da yetmezmiş gibi aileme verdiğim bir sözden dolayı kendime ek iş bulmuş ve okuldan sonra da orada çalışmaya başlamıştım.

Gizli Numara 1 + 2 (RAFLARDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin