27

439 10 0
                                    

POV Liam
Ik kijk de kamer rond en zie Niall zitten. Ik loop naar hem toe en ga naast hem zitten. ''Het komt wel goed met haar.'' zeg ik tegen hem en wrijf rondjes met mijn hand op zijn rug, zodat hij wat rustiger wordt. Er komt een dokter aan lopen en vraagt naar een familielid. Louis staat op en loopt langzaam achter de dokter aan. We weten niet of het erg is. We weten niet wat er is gebeurd, dus niemand huilt behalve Niall. Misschien heeft ze wel alleen is gebroken. Dat is niet zo erg.

Louis komt weer aanlopen en gaat weer zitten. Hij begint ineens heftig te snikken en te huilen. De dokter komt hier weer heen en kuchte even zodat iedereen naar hem kijkt en luistert. ''Door het auto ongeluk en haar heldendaad is er een kleine kans dat Mevrouw Tomlinson het gaat halen.'' zegt hij. ''Kunt u er niet iets tegen doen? U bent een dokter, u moet er wat tegen kunnen doen?'' vraagt Ashton huilend. ''Het enige wat we kunnen doen is voor het beste hopen.'' zegt hij en hij stopt even. ''Ze ligt in comma..... Jullie mogen haar wel zien, maar wees dan wel rustig. Ook al ligt ze in comma, ze heeft als nog rust nodig, dat helpt om de kans te vergroten.'' zegt hij. We staan allemaal op en de dokter loopt richting een kamer. Hij blijft stil staan. We lopen naar hem toe en gaan de kamer in. Hij sluit de deur achter ons en dan stort mijn wereld in.

POV Ashton
Kim is lijkbleek. Ze ligt er levenloos bij. Ze lijkt net dood. Ik loop naar haar bed en pak een stoel en ga naast haar zitten. Ik pak haar hand vast en wrijf met mijn duim over haar hand. Ze is ijskoud. ''Ik ga even de tour afzeggen enzo.'' zegt Harry en loopt naar de deur. Louis staat ook op en gaat met Harry mee. Louis kan het beter doen, aangezien het zijn zusje is, maar het is goed van Harry dat hij het wou gaan doen. Louis kan het nu sowieso niet alleen vertellen, daarom is Harry er voor steun. Ik kijk naar de rest van de jongens. Ze kijken allemaal naar Kim met tranen in hun ogen. We kennen haar dan misschien niet zo heel lang, maar we zijn in die korte tijd heel erg close geworden met ze allen. Nog closer dan dat de meeste hier waren.

Tommo Girl ft. One DirectionOnde histórias criam vida. Descubra agora