13

624 13 0
                                    

POV Kim
Het is al weer een week verder. Ik stap me kamer uit. Louis riep me, dus er zal wel iets belangrijks zijn. Ik loop de trap af, maar struikel over een traptrede. Ik sluit me ogen en wacht tot ik de grond viel, maar ik voel de grond niet. Ik open me ogen en kijk recht in de blauwe ogen van Niall. Ik voel me wangen warm worden. "Ddankje." zeg ik stotterend. "Ggeen probleem." zegt hij stotterend en begint ook te blozen. Hij zet me neer en ik loop snel naar de woonkamer. Louis, Liam en Harry zitten op de bank en Niall komt de woonkamer en gaat ook op de bank zitten. Louis kijkt me blij aan. "Wat is er bro?" vraag ik aan hem. "We hebben de uitslag." zegt hij. "Van wat?" vraag ik niet begrijpend. "Van je examens." zegt hij. Ik kijk hem bang aan. Straks ben ik gezakt?! Dan moet ik het hele jaar overnieuw. Ik wil gewoon klaar zijn met studeren. Alsjeblieft zeg dat het goed is. Samen met de andere jongens kijk ik hem afwachtend aan. Hij staat op en gaat voor me staan. "JE BENT GESLAAGD!" roept hij en knuffelt me stevig. Voordat ik het weet zit ik in het midden van een groepsknuffel.

De deurbel gaat. Ze laten me los en lopen richting de voordeur. Behalve Niall, hij knuffelt me nog steeds. Vind ik ook helemaal niet erg hoor. Hij kan super goed knuffelen en ja.... Ik ben gewoon verslaafd aan knuffelen. Ik kan me evenwicht niet meer houden en val naar achter met Niall op me. Ik geef een klein gilletje. Gelijk komen de jongens aangerend. Louis kijkt ons met open mond aan. "HET IS NIET WAT HET LIJKT!" roepen Niall en ik in paniek. "IK VERLOOR ME EVENWICHT EN TOEN VIELEN WE!" "IK KNUFFELDE HAAR EN INEENS VIELEN WE!" zeggen Niall en ik schreeuwend en in paniek door elkaar. Niall gaat van me af en helpt me omhoog. We staan heel dichtbij elkaar. "Ssorry." zeggen we tegelijkertijd. Ik kijk hem aan. "Ikk ehh, ik ben zo terug." zeg ik in paniek  en ren zo snel ik kan naar boven.

POV Louis
We kijken elkaar even verward en verbaasd aan. "Oké, wat gebeurde er nou net?" vraagt Ashton. "Dat ging echt veel te snel voor mijn brein." zegt Luke. "Je hebt geen brein." zegt Harry tegen Luke. Luke rolt lachend met zijn ogen. "Nee, maar serieus, wat gebeurde er nou?" vraag ik. "We waren nog aan het knuffelen en ineens verloor Kim haar evenwicht, dus toen viel ze naar achter en dus belandde ik op haar." zegt Nial blozend. "Ik ga even bij Kim kijken." zeggen Liam en Ashton en ze lopen de trap op. "Volgens mij is Niall in love." zegt Michael plagend. "Wat?!" vraag ik verbaasd.

Tommo Girl ft. One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu