6

618 14 1
                                    

POV Kim
"Jongens, moeten jullie ons niet voorstellen?" vraagt Luke aan de jongens. "Niet nodig hoor, ik weet wel dat 5sos in dit huis staat, maar waarom snap ik niet." zeg ik. "Awwhh hebben we hier een kleine fangirl?" vraagt Liam plagend. "Ja, hey maar Ashton kan jij mij uitleggen wie of wat One Direction is?" vraag ik. 5sos kijkt me verbaasd aan. "Hebben jullie haar daarom gekozen?" vraagt Ashton dan. "Half." zegt Harry. Ik zet de game even op pauze. Ik sta op en loop even naar de keuken. Waar liggen de wortels?

Aha! Gevonden! Ik weet echt niet wat ik heb met wortels, maar goed, ze zijn gewoon lekker. Ik loop weer terug en ga weer op dezelfde plek zitten als waar ik net zat. "KIM DAT ZIJN MIJN WORTELS!" roept Louis ineens. "Ik zie je naam er anders niet opstaan hoor." zeg ik droog. "Dat zei mijn zusje ook altijd." zegt hij dan glimlachend. "Hoezo zei, is ze dood?" vraag ik geschrokken en kijk hem aan.

"Nee, ik heb geen contact meet met haar, maar we waren heel close, totdat ze bij mijn vader ging wonen." zegt hij een beetje verdrietig. Ik knik en kijk hem meelevend aan. "Je vader zou vandaag toch langskomen?" vraagt Calum. "Ja, hoe weet jij dat?" vraagt Louis dan. "Je vader tweette net dat hij onderweg is." zegt Calum dan weer.

"Wow ik dacht dat ik een erge stalker was van 5sos, maar blijkbaar is Calum erger, omdat hij de vader van Louis in de gaten houdt." zeg ik lachend. Ik heb gewoon nog steeds geen antwoord op mijn vraag. Wie de fuck is One Direction? Ik pak me mobiel en tik het in op google. Ik krijg een foto te zien van Louis, Niall, Liam, Harry en nog een gast. "Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson en Liam Payne, vroeger hoorde de bekende Zayn Malik er ook bij, maar hij is uitgestapt. One Direction bestaat nu 1 jaar zonder Zayn." lees ik voor.

"Kijk daarom heb je dus google." zegt Liam lachend. "Jaja, maar eh Harry, zijn je Styles goed dan." zeg ik en ik hoor Luke en Ashton lachen. "Wauw, die was gewoon te slecht en daarom is hij juist leuk." zegt Harry nu ook lachend. Louis komt naast me zitten en ik kijk hem vragend aan. "Ik wil ook wortels, dus je gaat maar mooi delen." zegt hij en pakt een wortel uit mijn hand.

Luke staat voor me en Louis staat naast me, het is 5 minuten verder en we hebben nou al lol.  "Louis en Kim lijken op elkaar." zegt Luke ineens. Ik stop met lachen en kijk hem raar aan. "Lul niet." zegt Calum. "Kom zelf kijken dan." zegt Luke en gelijk gaat iedereen behalve Louis en ik bij hem staan. "Nu je het zegt." zegt Liam. "Oké, mijn leven is officieel over, ik lijk op een mongool." zeg ik en kijk Louis aan. Hij kijkt me beledigd aan.

Tommo Girl ft. One DirectionOù les histoires vivent. Découvrez maintenant