25

429 10 0
                                    

POV Louis
Ik en de andere jongens zijn gezellig aan het praten. Niall en Ashton zijn aan het gamen. Waar is Kim?  "Hier." zegt Kim en steekt haar hand op. "Zei ik dat hard op?" vraag ik aan niemand in het bijzonder. "Jupp." zegt Michael. Kim laat haar hand weer zakken. Ze zit tussen de benen van Niall terwijl Niall aan het gamen is. Ik vind Niall en Kim echt heel schattig samen. ''Niall, kan ik even met je praten?'' vraag ik serieus aan Niall. ''Ja, ik maak even dit potje af.'' zegt hij. ''Ik ben bij bunkers.'' zeg ik. Hij knikt. Ik sta op en loop naar de bunkers.

Even later gaat de deur open en sluit hij daarna weer. Ik sta op uit me bunker en ga voor de persoon -oftewel Niall- staan. ''Is er iets wat jij moet vertellen dat toevallig over Kim gaat?'' vraag ik serieus en kijk hem aan. Hij kijkt me schrokken aan. ''Wat? Waarom zou-'' ''Antwoord nou maar gewoon.'' onderbreek ik hem. Hij friemelt aan zijn handen. ''Niall.'' zeg ik streng. ''Ik ehhh.... Ik vind ehhh.'' stamelt hij. ''Je vindt wat?'' vraag ik en kijk hem vragend aan. ''IkvindKimleuk.'' zegt hij super snel. Ik kijk hem verbaast en vragend aan. ''Sorry, wat zei je?'' vraag ik.

''Ik vind Kim leuk.'' zegt hij zacht. ''Dus je bent verliefd op haar?'' vraag ik. Hij knikt en hij begint te blozen. ''Ik was ook de persoon die haar de jurk gaf.'' zegt hij dan. ''Waarom vraag je haar niet mee uit?''  vraag ik. ''Omdat ze me toch niet leuk vindt.'' zegt hij en slaat zijn ogen neer. ''Ik heb een idee.'' zeg ik grijnzend. Hij kijkt me afwachtend aan. ''Ik zoek uit of ze met je op date wilt en jij regelt alles voor de date.'' zeg ik. Hij knikt grijnzend. ''Let's do this right now.'' zeg ik grijnzend.

Niall is samen met de andere jongens weg. Kim en ik zitten gezellig te praten terwijl ze tegen mij aan ligt en we onze handen om elkaar heen hebben. ''Kim?'' vraag ik. ''Louis?'' vraagt ze glimlachend. ''Vind je iemand leuk?'' vraag ik straight to the point. ''Ja, maar hoezo vraag je dat?'' vraagt ze. ''Omdat er iemand is die jou leuk vindt.'' zeg ik. ''Wie?'' vraagt ze hoopvol. ''Eerst zeggen wie jij leuk vindt.'' zeg ik plagend en grijns. ''Ik weet dat je grijnst.'' zegt ze zuchtend. Ik grinnik zachtjes. ''We zeggen tegelijkertijd de persoon.'' zegt ze. Ik knik. ''3......2......1.'' tel ik af.

Tommo Girl ft. One DirectionOnde histórias criam vida. Descubra agora