9

614 12 0
                                    

POV Kim
Ik word wakker door mijn wekker. Het is kwart voor 8. Zo Liam al wakker zijn? Al slaapt hij nog dan laat ik hem slapen, dan loop ik wel ofzo. Ik stap uit bed en pak een setje kleren uit mijn kast. Ik loop naar de badkamer, draai hem op slot en ik leg mijn kleren neer. Ik draai de douche aan en kleed me uit. Ik voel met me hand of het water al warm. Ik stap eronder en laat de warme stralen over me lichaam glijden.

Na 5 minuten stap ik er onder vandaan en droog me af. Ik doe me kleren aan, open de deur en pak mijn pyjama en loop naar mijn kamer. Ik leg mijn pyjama onder de kussens van mijn bed. Ik loop de gang weer op en zoek Liam's kamer. Wat ben ik blij dat er namen op de deuren staan. Ik open de deur en zie hem nog slapen. Ik laat hem wel slapen. Ik loop wel naar school of neem de bus.

Ik ga naar de trap en loop de trap af. Ik loop richting de keuken, maar zie iemand op de bank zitten. Wat doet hij wakker? Ik negeer het en loop de keuken in. Ik maak mijn ontbijt en eet het op. Ik pak me mobiel en kijk naar de tijd. Ik heb nog 5 minuten. Ik loop de woonkamer weer in en ga naast de persoon zitten op de bank. Ik kijk hem aan en zie dat het Louis is. "Waarom ben je wakker?" vraag ik aan hem. "Omdat ik je naar school ga brengen." zegt hij. "Maar dat zou Liam toch doen?" vraag ik. "Ja maar, zijn wekker is niet gegaan en ik was toevallig wakker, dus ik dacht laat ik eens even aardig zijn en laat ik Kim naar school brengen, dan kan Liam nog slapen." zegt hij glimlachend. Ik knik.

"Zullen we dan maar gaan?" vraagt hij. Ik knik. We staan op en lopen naar buiten. Hij doet de deur op slot en ik stap al vast in de auto.

"Tot straks." zegt Louis, wanneer ik uit stap. "Tot straks." zeg ik en doe de deur dicht. Ik loop naar de ingang en zucht even. De laatste 3 examen. Kom op Kim je kunt dit. Moedig ik mezelf aan. Ik loop de school in en ga direct naar de gymzaal, daar worden de examens gehouden.

"Jullie mogen als jullie klaar zijn met je 1ste toets direct verder gaan met de andere 2 en je mag nu beginnen." zegt een docent. Ik draai het boekje om en begin gelijk. Als ik klaar ben met de 1ste check ik of ik alles heb ingevuld. Oké mooizo, Let's go maak de 2de.

Tommo Girl ft. One DirectionNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ