18

483 11 2
                                    

POV Ashton
"Ik ga wel achter Kim en die gast aan, verzamelen jullie maar vast iedereen bij of in het busje, want ik denk dat zodra ik terug kom met Kim dat we dan weg gaan." zeg ik. Ze knikken en lopen direct naar de jongens. Gelukkig snappen ze me. Ik ren naar buiten en loop het steegje in naast de club. Ik zie 2 schimmen. "BLIJF VAN ME AF!" gilt een van hun. KIM! Ik ren op ze af. Die gast heeft zijn handen onder het shirt van Kim........ Hij gaat er zo echt even aan. "BLIJF VAN HAAR AF!" roep ik kwaad.

Hij gaat met zijn handen onder haar shirt vandaan en loopt dreigend op me af. "Weetje vriend, je zoekt maar een andere slet, deze is van mij." zegt hij met een kwade ondertoon. Noemde hij?..... Noemde hij Kim aka mijn beste vriendin een slet?! Vanaf daar ging alles heel snel. Ik sla hem vaak. Heel vaak. Totdat hij bewusteloos op de grond lig.

Ik loop naar Kim toe en knuffel haar. "BLIJF VAN ME AF!" gilt ze weer. "Kim kijk me aan, ik ben het, ik zou je nooit wat aan doen." zeg ik en kijk haar in haar ogen aan. Ze knuffelt me terug en begint keihard te huilen. "Sla je benen maar om me middel, dan draag ik je naar het busje en gaan we naar huis." zeg ik rustig. Ze knikt even en slaat haar benen om mijn middel.

Wanneer we rijden is het stil. Je hoort alleen het gesnik van Kim. Arme Kim. Een bijna verkracht ervaring..... Wat nou als ik er niet was? Wat als ik niet zag dat ze werd meegesleurd? Zou ze dan....? Waarschijnlijk wel. Ik knuffel Kim nog steeds stevig.

We komen thuis aan. Iedereen gaat naar hun eigen bed. Behalve ik dan. Ik ga bij Kim liggen. Ze wilt me gewoon niet loslaten. Ze wel in slaap gevallen.

Ik open haar kamerdeur en sluit hem weer zodra ik in de kamer sta. Ik laat me achterover op bed vallen. Kim houdt me nog steeds vast. Ze is aan het slapen. Niet dat ik het erg vindt. Ik hou van knuffelen. Ik hoop niet dat ze straks wakker wordt en dan schrikt omdat ze op me ligt, omdat ze me niet wou loslaten.

POV Kim
Ik open mijn ogen en zie niks. Waarom zie ik niks? Ik til mijn hoofd op en zie weer iets. Ik voel me nu echt dom. "Goedemorgen prinsesje." zegt Ashton ineens en draait ons om zodat hij boven me hangt. "Wat is er gisteren allemaal gebeurd?" vraag ik en wrijf in me ogen. "Ehhh, wil je dat echt weten?" vraagt hij.

Tommo Girl ft. One DirectionWhere stories live. Discover now