8

645 12 1
                                    

POV Niall
We kijken met ze allen naar Harry Potter. Ik zit naast Kim in het hoekje van de bank. Bij sommige stukjes praat ze mee met wat ze zeggen. Luke kijkt mij aan en dan naar Kim. Hij glimlacht naar me. Ik glimlach terug. "Het is koud hier." zegt Kim ineens heel zachtjes. Ik trek haar naar me toe en sla me armen om haar heen. "Jij bent mijn kachel geworden." fluistert ze. Ik grinnik zachtjes en focus me weer op de film.

Ik voel dat ze haar hoofd op mijn schouder legt. Ik ga haar morgen school ophalen samen met Liam. Ik wil gewoon mee, dan kunnen we nog even langs de Starbucks of langs iets anders. Ik kijk even naar Kim en zie dat ze haar ogen dicht heeft. Ze is vast in slaapgevallen. ''Niall?'' vraagt Harry fluisterend, als hij Kim ziet slapen. Ik knik naar hem. ''Slaapt ze?'' vraagt hij dan zachtjes. Ik haal me schouders op. ''Nee, ik slaap niet, dat kan ik toch niet doen tijden Harry Potter, wat denken jij wel niet?'' zegt ze en het laatste vraagt ze met een  grappig accent. Iedereen begint te lachen.

POV Liam
De film is net afgelopen. ''Uhh ik ga slapen.'' zegt Kim en staat op. ''Zo vroeg al?'' vraagt Calum verbaast. ''Ik heb morgen mijn laatste 3 eind examen.'' zegt ze. ''Truste stelletje gekken.'' zegt ze glimlachend. Iedereen mompelt een truste of slaap lekker terug en ik zeg heel vrolijk: Goodnight Little Princess. Ze glimlacht nog even snel naar me en verdwijnt dan de gang op. Ze sluit  de deur achter haar en dan hoor ik haar de trap op gaan.

"Ze is wel een beetje stil." zegt Michael ineens. "Ze doet anders omdat ze neit geadopteerd wilt worden." zegt Louis. "Waarom wil ze dat niet?" vraagt Luke. "Zodra ze 18 is mocht ze dan uit het weeshuis en wou ze haar broer zoeken." zegt Niall. "Vandaag deed ze nog normaal." zegt Harry. "Blijven jullie slapen?" vraag ik aan de jongen van 5sos. Luke kijkt de jongens aan die knikken en knikt zelf ook. "Ik ga morgen mee." zegt Niall ineens. "Waarheen?" vraag ik. "Ik wil Kim morgen ook ophalen, dan kunnen we misschien nog langs de Starbucks ofzo." zegt hij daarna. "Wie wilt er nog meer mee?" vraag ik.

Iedereen steekt hun hand op. "Oké dan gaan we met het busje, maar ik breng haar zelf naar school, want anders moeten we heel lang wachten op een van jullie, omdat jullie traag zijn." zeg ik. Ze kijken me verontwaardigd aan. "Maar ik ga ook slapen, want ik moet er ook vroeg uit." zeg ik en sta op. "Truste jongens." zeg ik en loop de gang op. Ik hoor de nog een truste mompelen en dan loop ik de trap op. Ik ga naar de badkamer en neem een douche. Zodra ik klaar ben droog ik me af en doe ik alleen een boxer aan. Ik loop naar mijn kamer en ga in bed liggen. Ik sluit me ogen en val bijna direct in slaap.

Tommo Girl ft. One DirectionWhere stories live. Discover now