21

489 10 0
                                    

POV Louis
Ik til Kim op van de bank. Ze was net nog wakker en nu is ze al weer aan het slapen. We moeten naar het vliegveld. Vandaag begint onze tour. We gaan als eerst naar New York. Ashton opent de deuren voor me en ik ga met Kim in de auto zitten. Ik zet haar in het midden neer. Niall komt aan de andere kant van haar zitten. Ik zie Liam de koffers in het busje doen. Paul zit al klaar, hij wacht tot iedereen zit zodat hij kan gaan rijden. Paul is onze bodyguard. We hebben er meer, maar Paul is onze vaste. We vertrouwen hem het meest.

We zijn bijna bij het vliegveld. Kim ligt tegen Niall aan. Het ziet er wel schattig uit. Ik weet dat Niall Kim leuk vindt. Hij weet niet dat ik het weet. Hij krijgt binnenkort wel een preek van mij. Ineens opent Kim haar ogen. Ze kijkt direct op wiens schouder ze ligt en gaat direct recht zitten zodra ze ziet dat het Niall's schouder is. "Sorry." zegt ze blozend en kijkt mijn kant op. Ik grinnik zachtjes. "Geeft niet hoor." zegt Niall en glimlacht naar haar. Wacht als Kim bloost door Niall dan vindt Kim Niall leuk.... "OMG!" roep ik fangirlend. Niall en Kim kijken me raar en vragend aan. "Gaat alles goed?" vraagt Niall. "Ja, ik had even een fangirl momentje." zeg ik. "Pfff, fangirl momentje, jij? Waarover?" vraagt Kim lachend. "Over wortels." zeg ik. "Oww ja, snap ik." zegt ze serieus. Iedereen begint ineens te lachen, inclusief ik. Iedereen luisterde dus mee.

We zitten al heel lang in het vliegtuig. We hebben een prive vliegtuig. Kim en ik zijn aan het stoeien. Kim valt ineens op de grond. Ik hoor allemaal mensen lachen. Ik ga op haar zitten en kietel haar. Ze spartelt helemaal in het rond.  "Riemen vast, we gaan landen." zegt de piloot door de luidspreker. Kim duwt me van haar af en gaat tussen Harry en Luke zitten. Ik ga tussen Calum en Michael zitten.

We lopen naar de uitgang van het vliegveld. Ik zie heel veel mensen buiten staan met spandoeken. 'We ❤ 1D' staat er op een paar. Zodra we buiten staan beginnen veel meiden te gillen. We maken een paar foto's met fans en praten kort met sommigen. Ik kijk om me heen. Waar is Kim? Ik loop naar Calum toe. "Hey Calum, waar is Kim?" vraag ik aan hem. "Daar." zegt hij en wijst naar een groep meiden. Ik knik en loop langzaam naar de groep. Kim is omsingeld door fans. Ik blijf even kijken naar wat ze doet. Ze is aan het lachen en ze maakt foto's met fans.

Tommo Girl ft. One DirectionWhere stories live. Discover now