Maandag 22 januari 2018

9 0 0
                                    

Ik heb alweer een paar dagen niet geschreven. Maar het is gewoon zo saai dat er niets te schrijven valt. Ik heb namelijk 2 dagen gewoon op de bank gezeten en serie gekeken, dat was alles. Ohjaa en de sims gedaan. Verder doe ik hier gewoon echt niets meer.

Vandaag over een week gaan we alweer naar huis. De tijd gaat zo snel, maar toch ook zo langzaam. Je weet dat je over een week naar huis gaat en een week is niet lang. Maar toch lijkt het ook weer zo lang. Ik stond rond 11.30u op en nam een douche. Daarna ging ik ontbijten en lunchen want het was inmiddels al lunchtijd. Toen heb ik een tijdje op mijn laptop een spelletje gedaan. En rond 14.00u ging ik me klaarmaken om naar het strand te gaan als Marieke thuiskwam. Het was echt heel warm zei een van de meiden die stage had gehad dus gingen we in onze korte broek op weg naar het strand. Daar hebben we heerlijk een tijdje gelegen. Uiteindelijk werd het toch wel een beetje fris en besloten we om naar huis te gaan. Ik vond het ook echt heerlijk om weer even te fietsen. En het strand ook. Ik werd echt even rustig van het geluid van de golven. 's Avonds heb ik gekookt. We aten tomatensoep (die vind ik eigenlijk echt niet te eten), hamburgers en stokbrood. De hamburgers vond een van de meiden niet kruidig genoeg, dan had ze ze lekker zelf moeten maken. Ik ben echt blij als ik weer thuis ben. Ik verlang zo erg naar goed eten. En het niet constant rekening hoeven houden met die lust dit niet en die lust dat niet.

Na het eten ging ik nog even naar de winkel omdat de aardappelen, het water en mijn melk op waren. Dat duurde ook maar 5 min. En daarna heb ik weer de hele avond op de bank gezeten. Weer lekker saai zoals altijd.

Morgen heb ik weer stage. Dat wordt dus weer lekker vroeg opstaan. Daar ben ik echt heel erg goed in. Nog maar 2 dagen dan zit de stage er alweer op. En dan nog afscheid nemen op stage op donderdag. Dan de laatste spulletjes inpakken en vrijdagochtend om 8.30u met de taxi naar het station, richting Valencia. Daar nog een weekendje genieten en dan maandag alweer naar huis.

Buenas Noches

Xx


My Diary part II, buitenlandse stage.Where stories live. Discover now