Donderdag 30 november 2017

12 0 0
                                    

Sorry dat ik de afgelopen dagen niet heb geschreven. Ik heb er niet echt meer aan gedacht.

De afgelopen dagen heb ik stage gehad. Ik heb weer wat ochtenden uitgeslapen. En gewoon weinig gedaan in de ochtend. Een beetje op de laptop en gewacht tot het tijd was om naar stage te gaan. Ik vind de stage nog steeds echt, superleuk. Ik wordt steeds zelfverzekerder omdat je er heel veel mag doen. Je word heel er vrijgelaten in wat je mag doen. En je wordt heel erg vertrouwd. Dat is heel erg fijn. Want daardoor leer je.

's Middags had ik ruzie met een van de meiden. We zouden met zijn allen gaan quad rijden, en nu wil ze dat met haar vriendinnen gaan doen. Een andere huisgenoot gaat dan ook mee met haar vriend en de laatste die niemand op bezoek krijgt ook. Ik ben dat weekend met mijn ouders en ga dus liever gewoon met hen het weekend doorbrengen. Dan dat ik als nog bij mijn huisgenoten ben. Daar wil ik eigenlijk wel even rust van. Ook vond ze dat ik te weinig doe. Dat gevoel heb ik ook, maar ik kan ook niet veel anders.

's Morgens doe ik bijna altijd de vaat, vaak ook alleen. Maar dat wil ze niet geloven. De was is vaak pas 's middags net voor ik weg moet klaar. Dan ga ik die ook niet nog even gauw doen als ik bijna moet gaan. 's Avonds met eten ben ik er niet, dus dan kan ik niet helpen met koken of afwassen of wat dan ook. En als ik thuis kom van stage wil ik ook wel even gewoon op de bank kunnen zitten. Maar schijnbaar mag ik dat niet. Uiteindelijk wilde ze erover praten, daar had ik eigenlijk dus echt geen zin in. Maar goed zij vond het nodig, dus dat hebben we toen maar gedaan. Ik was blij dat het uiteindelijk afgelopen was. Ik was nog altijd niet de vrolijkste, want ja zij dwong mij om te praten terwijl ik daar even geen behoefte aan had. Inmiddels was ik al bijna te laat voor stage. Dus pakte ik snel mijn spullen en vertrok naar stage. Vandaag was ik ook weer met een van de huisgenoten, we hadden 3 dagen samen. En op de fiets vroeg ze ernaar. Van haar kon ik het wel hebben want zij was niet degene waar ik ruzie mee had. Zij vond wel dat ik gelijk had, en ze snapte me ook wel. Daar was ik wel blij om, maar ja.. het maakte niets uit. Want zij was niet degene waarmee ik ruzie mee had. Toch vond ik het wel fijn, dat zij er wel begrip voor had.

Om 15.00u kwamen we aan op stage en konden we allebei onze eigen weg gaan en beginnen.

Ook deze avond stage ging weer heel erg snel. Om 21.00u was ik alweer klaar. Ook mijn huisgenoot mocht toen gaan. Ik ging namelijk naar haar toe en zij dat ik klaar was. En toen mocht ze van de verzorgende ook gaan. Zij had een aantal dagen een andere dienst gewerkt met iemand anders omdat degene waar ze eerst mee was niet fijn werkte. En dus had ze een aantal avonden, waardoor we samen konden fietsen.

's Avonds na stage heb ik nog even op de bank gezeten. Ik heb nog gedoucht en ben daarna naar bed gegaan.


My Diary part II, buitenlandse stage.Where stories live. Discover now