Maandag 27 november 2017

11 0 0
                                    

Sorry, ik heb echt al 5 dagen niet meer geschreven. Maar het is me echt even ontschoten. Niet dat ik zoveel gedaan heb, maar ik heb niet echt zin gehad om te schrijven. Ook ga ik niet alles wat ik de afgelopen dagen allemaal heb gedaan heel uitgebreid vertellen. Ik ben vorige week naar het winkelcentrum geweest met een van de meiden. Dat was heel erg gezellig, maar ik heb niet echt heel veel gekocht. En we hebben in de zee gezwommen. En toen besloten dat we een nieuwjaarsduik gaan doen. Ook ben ik samen met een van mijn huisgenoten en de Finse meisjes een avondje uit geweest. Dat was ook erg gezellig.

En dan nu weer verder bij vandaag.

Vandaag kwamen ze onze nieuwe meubels brengen. Eerst heb ik een beetje uitgeslapen, zoals altijd. Ik werd rond 11.00u wakker en besloot om op te staan. Ik besloot om eerst even te gaan ontbijten. Na het ontbijt wilde ik gaan douchen. Maar toen kregen we net een appje dat ze de meubels een half uur later zouden brengen. Dan zou ik dus nog net snel onder de douche kunnen duiken. Maar nee dat mocht niet. Want een van de andere meiden moest eerst in de badkamer zijn. En dan moest ik maar wachten. Ik moest dus in m'n pyjama, zonder bh en met mn haren helemaal door de war die meubels gaan aannemen. Dacht het dus ff niet, en zeker niet met die rare Spanjaarden hier die allemaal helemaal gek worden van blonde mensen. Dus ging ik in de andere badkamer douchen. Toen was ik net 2 minuten nadat die bezorger had aangebeld klaar.

Nadat de spullen waren bezorgd begonnen we aan het in elkaar zetten ervan. Na een halfuurtje moest ik gaan naar stage. Ik had best veel zin om daarheen te gaan vandaag. Langzaam wordt je nu zelfstandig, en ik vind het ook leuker worden omdat ik steeds met meer mensen kan communiceren. Eerst was t met niemand, omdat ik nog niemand kende. Langzaam leerde ik de mensen kennen en ontdekte ik wie welke taal spreekt. Zo ging ik communiceren met een aantal Engelse en Duitse mensen. En nu leer ik ook steeds meer Spaans, waardoor ik ook met hen kan communiceren.

Om 21.00u was ik klaar op stage. Een uurtje eerder dan de uiterlijke tijd dat ik naar huis mag. Dat was wel lekker. Dus ging ik naar huis. Daar hoopte ik dat ze wat spareribs bewaard zouden hebben. Maar helaas waren die dus allemaal al op. Dus moest ik zelf maar wat in elkaar zetten. We hadden gelukkig vissticks en die konden bevroren in de oven en ik bakte er wat paprika bij. Zo fijn, als er ook aan jou gedacht wordt. Ik probeer echt mijn best te doen voor iedereen. Maar krijg overal commentaar voor terug.. achjaa.. ik mag vast niet klagen.

Toen ik thuis kwam van stage was iedereen zoals altijd natuurlijk weer zo heerlijk gezellig. Want ik was nog geen halfuur thuis en iedereen ging alweer naar bed. Daar zat ik dan weer in mijn eentje op de bank. Overigens wel onze nieuwe bank, die veel beter zit dan de oude. Maar wel weer alleen.

Goodnight..

Xx Kirsten


My Diary part II, buitenlandse stage.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu