Woensdag 3 januari 2018

13 0 0
                                    

Gisteren was mijn dag best wel saai. Daarom ga ik daar ook geen aparte dag voor uitschrijven. Ik stond best wel laat op, en had s avonds stage. En zoals gewoonlijk ging ik weer rond 00.00u naar bed.

Vandaag was het woensdag, een van de meiden die naar huis is, geweest, is gisteren weer thuisgekomen. En daarom gingen we vandaag naar de dierentuin. Ik had er echt totaal geen zin in eigenlijk. Ik zag het helemaal niet zitten. En had echt thuis willen blijven. Maar daar heb ik me overheen gezet en ben toch gegaan. We zouden tenslotte met zijn allen een dagje weg gaan. Uiteindelijk was het eigenlijk ook best gezellig. Nadat we in de dierentuin waren geweest, gingen we nog naar Murcia. Daar hebben we geluncht en daarna zijn we nog gaan shoppen. Rond 16u begon iedereen het een beetje zat te worden. En toen zijn we maar naar huis gegaan. Daar ben ik nog op zoek gegaan naar souvenirtjes, maar helaas is er hier in de winkelstraat niet zo veel. Dus ik denk dat ik nog maar een keer naar het winkelcentrum moet gaan.

's Avonds hebben we nog een tijdje met zijn allen op de bank gezeten. We hebben ruzie gemaakt. Ik praat te weinig hier, en dat breekt soms op. En dan ontstaat er ruzie. Gelukkig hebben we het uiteindelijk wel uit kunnen praten. En waren we het ook met elkaar eens. Dus dat was eigenlijk wel heel fijn terwijl ik er eigenlijk ook weer niet over had willen praten. Vandaag ging best wel snel voorbij. Nog maar 26 dagen en dan gaan we alweer naar huis. De tijd gaat echt heel erg snel hier.

Voor nu...

Buenas Noches

Xx Kirsten

My Diary part II, buitenlandse stage.Where stories live. Discover now