Woensdag 22 november 2017

17 0 0
                                    

Ik had vannacht weer een slechte nacht gehad. Tot 3.00u heb ik goed kunnen slapen en daarna pas weer vanaf 6.30u. Ik had dus weer een korte nacht. Om 9.30u werd ik weer wakker en besloot ik te gaan douchen. Uiteindelijk werd dit pas 10.30u en tegen de tijd dat ik helemaal klaar was, was het al tijd om te gaan. We moesten vandaag om 13.00u op stage zijn omdat onze Nederlandse stagebegeleider zou komen. Het was fijn om even met haar onze ervaringen over de eerste dagen op stage te bespreken. Om 14.00u waren we klaar met het gesprek, de andere meiden gingen naar huis. Maar ik had om 15.00u stage, en naar huis gaan was te kort. Dus ging ik buiten in de zon wachten tot het 15.00u was. Daar heb ik echt van genoten. De zon scheen echt heerlijk warm, zo warm zelfs dat mijn armen een klein beetje rood waren geworden. Maar dat was gelukkig ook snel weer weggetrokken.

Om 15.00u was het zover, ik kon aan stage beginnen. Eerst was de overdracht, en hoe er ik ook mijn best doe om het Spaans te begrijpen. Die hele overdracht is erg lastig. Ik begrijp hier en daar wel een woord of een naam, maar dat is ook wel echt alles. Wel mag ik steeds meer zelf op pad. Ik heb vandaag best veel dingen zelf mogen doen. En dat is echt heel fijn, want daar leer je gewoon echt van.

Uiteindelijk mocht ik om 21.00u naar huis. Een uur eerder dan gepland, maar dat is dus als je met 2 bent, dan kun je meer doen en tegelijkertijd. En uiteindelijk scheelt dat in tijd. Op de fiets belde ik even met mama, omdat ik een hele fijne dag had gehad op stage en ook eens een keer goed nieuws aan haar kwijt moest.

Thuis aangekomen heb ik nog even op de bank gezeten en daarna ben ik naar bed gegaan. Ik voelde me best wel down. En ik zou zo kunnen huilen. Maar ik probeer het niet te doen. Ook al zou ik dat wel graag willen.

Buenas Noches

Xx Kirsten

My Diary part II, buitenlandse stage.Where stories live. Discover now