Vrijdag 10 november

18 1 0
                                    

Vandaag was het dan eindelijk zo ver. De dag om te gaan. Om half 4 moesten we al opstaan. Op zich vond ik dat niet erg want ik had al ieder uur van de klok gezien. Aankleden, laatste spullen in de auto en om half 5 gingen we dan op weg naar het vliegveld.
Op het vliegveld aangekomen was papa er ook al. Dat was wel heel fijn want hij is meestal te laat. Toen moesten we wachten tot iedereen er was. Daarna gingen we de koffers inleveren en toen was het toch echt tijd om afscheid te nemen. Dat was echt heel moeilijk.. daarna was het tijd om naar de douane te gaan. Alles uitpakken, jas uit, alle tassen erdoor en dan nog door het protectie poortje.

Toen moesten we nog een uur wachten.. en tegen half 7 mochten we dan eindelijk het vliegtuig in. Ongeveer 2u later landden we in Alicante. Daar werden we opgehaald door een van de mensen die stage regelen. Hij bracht ons naar ons appartement. Daar kregen we uitleg over vanalles en nog wat. En daarna was t tijd om ons te gaan richten op de kamers. Ieder heeft zijn eigen kamer en ik heb mijne helemaal volgehangen met foto's.

Vanochtend zei een van de meiden tegen mij. Hoe kan het dat jij bijna niet moest huilen?
Tjaa, aangeleerd gedrag.. niet huilen waar anderen dat is zwak.. t zit er nog in.. en dan stop ik t weg.. en s avonds huil ik mezelf in slaap of wordt ik huilend wakker in de nacht.

Nadat we onze kamers klaar hadden zijn we op zoek gegaan naar de supermarkt. Die was vlakbij maar in Spanje is tussen 13-16 ongeveer Siesta dus alles was dicht. Toen zijn we maar even iets gaan eten want we hadden allemaal nog niets gegeten die dag. Daarna konden we boodschappen gaan doen. In het appartement heeft iedereen toen nog wat voor zichzelf gedaan en zo was het al snel 18u. We wilden naar het strand gaan maar die konden we niet vinden dus besloten we te gaan avondeten.

Na het avondeten gingen we weer terug naar het appartement waar ieder weer wat voor zichzelf ging doen. Na een tijdje vervelen op de bank zijn we Never did I ever gaan doen. We hebben echt heel erg gelachen.

Nu is het alweer bijna middernacht en ik ben echt heel moe. Dus ik ga nu lekker slapen. Weltrustennxx

Xx Kirsten

My Diary part II, buitenlandse stage.Where stories live. Discover now