Zaterdag 11 november

17 1 0
                                    

Vandaag is dan de eerste echte dag in Spanje. Ik werd rond 9.15 wakker vanmorgen. Na een best wel goed nachtje slapen. Ik dacht dat ik slechter zou slapen maar het viel nog mee. Ik heb echt geen idee wat voor dekens ze hier hebben maar volgens mij ben ik er allergisch voor.
We werden allemaal rond deze tijd wakker en dus stonden we op. We hebben een boodschappenlijstje gemaakt voor het eten vanavond en morgen. Waarna 2 van ons de boodschappen gingen doen. Ondertussen ben ik even gaan douchen en dat was best wel lekker moet ik zeggen.
Nadat ik gedoucht had ben ik even een beetje gaan ontbijten. Tegen de middag zijn op de fiets gestapt en naar ons stageadres op zoek gegaan. Dat was best lastig te vinden maar uiteindelijk is het gelukt en hebben we het toch bereikt. Inmiddels was het al best warm geworden en we hadden allemaal lange broeken en jassen aan. Dus zijn we ons om gaan kleden en op zoek gegaan naar het strand.

Daar hebben we wat leuke foto's gemaakt en een tijdje gezeten. Iedereen was op haar telefoon bezig maar ik was aan het genieten van het zand en de zon. Gewoon even in mn eigen gedachten.

Tegen 16.15u besloten we weer naar huis te gaan. Daar heb ik een tijdje op mn bed gelegen en wat geschreven aan mijn reisdagboek wat mama graag wil dat ik bij houdt. En ook aan dit boek natuurlijk.

Straks gaan we nog eten. Soep, kip, groente en aardappels gewoon lekker nederlands dus. Vanavond gaan we wat drinken en waterpijp roken. Ik ben nog nooit dronken geweest en dus willen 2 mensen mij hier dronken voeren. Noo wayy dat dat gaat gebeuren, aangeschoten okee maar echt ik ga niet zat. Ik heb ook nog nooit waterpijp gerookt.. dus geen idee wat ik daarvan moet verwachten.
Ik ben benieuwd..

Xx Kirsten

My Diary part II, buitenlandse stage.Where stories live. Discover now