° Κεφάλαιο 5 °

34 5 0
                                    

Μετέφερα το χέρι μου γρήγορα στον αριστερό μου γοφό όπου έχω το θηκάρι μου, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι το έχω αφήσει στις πύλες κοίταξα ταχύτατα τον άντρα που είχε φτάσει πλέον μπροστά μας.

«Σταμάτα!» είπα αυταρχικά σηκώνοντας το χέρι μου μπροστά του κάνοντας τον να πάψει να τρέχει και να με κοιτάξει περίεργα.

Κουνήθηκα αμήχανα μη ξέροντας τι να κάνω και απλώς τον παρατήρησα από τη κορυφή ως τα νύχια εξοχνοιστικά. Έφτασα το βλέμμα μου πάλι στα μάτια του και τον κοίταξα σίγουρη για την επόμενη κίνηση μου.

«Άμεση επίθεση; Σοβαρά; Μπροστά σε τόσο κόσμο; Θα γίνουν μάρτυρες μιας δολοφονίας που σίγουρα δε θα ήθελες...» είπα παιχνιδιάρικα και γύρισε να κοιτάξει τους ανθρώπους που δε κατάλαβαν τίποτα, ακόμα, και μετά τους τρεις φίλους του πίσω του, οι οποίοι με κοιτούσαν μπερδεμένοι.

«Δε μας ενδιαφέρει τι λες κοριτσάκι... Εμείς απλά θέλουμε το κεφάλι του... Κάνε στην άκρη για να μη κόψω το δικό σου πρώτα...» είπε αργά με τη χροιά της φωνής του να δίνει μια αίσθηση φόβου στα λόγια του, κουνώντας παράλληλα το κεφάλι του πλάι -δεξιά και αριστερά- και όσο μιλούσε χαμογελούσε κάνοντας εμφανή τα κίτρινα δόντια του και το ένα χρυσό κυνόδοντα του.

«Από το στόμα μου το πήρες...» είπα χαμογελώντας στραβά και νευρίασε.

Σήκωσε το χέρι του και έκανε να φέρει το σπαθί του κατά πάνω μου με στόχο το λαιμό μου, αλλά γρήγορα με μια κολοτούμπα στον αέρα βρέθηκα πάνω στο τραπέζι με τα φρούτα. Κατευθείαν κλώτσησα το πρώτο χρυσό μπολ με σταφύλια που είδα πάνω στο πρόσωπο του κάνοντας τον να πισωπατήσει και να πέσει πάνω σε έναν καλεσμένο πολέμαρχο, ο οποίος επίπεδη έπεσε πάνω του του έδωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο ρίχνοντας τον στο γυάλινο τραπέζι πίσω του κάνοντας το θρίψαλα.

Ο ένας φίλος του ανέβηκε στο τραπέζι έτοιμος με το σπαθί του να με πολεμήσει, ενώ ο άλλος πήγε προς τον Caesar φορώντας ένα νικητήριο ήδη χαμόγελο στα χείλη του.

Ο άντρας μπροστά μου έφερε με δύναμη και θυμό το σπαθί του προς το λαιμό μου ώστε να με αποκεφαλίσει, μα έσκυψα γρήγορα και με μια κλωτσιά πλάι στο γόνατο του τον έκανα να πέσει γονατιστός στην επιφάνεια του τραπεζιού. Κάνοντας μια περιστροφή στον αέρα τον κλώτσησα ξανά με δύναμη στο πρόσωπο ρίχνοντας τον στο τοίχο δίπλα, κάνοντας τον να χτυπήσει το κεφάλι του και να χάσει τις αισθήσεις του.

Olympian Blood; Andrea-{Book I}- ΑΝΑΜΟΝΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα