Sullaha on hyvä iho

993 51 10
                                    

Mila

"Mikä helvetti sua vaivaa?!" huusin vaikka puhuminenki jo sattui. "Kaikkiko mua täälä lyö?! Mikä teitä ihmisiä vaivaa!" huusin ja pidättelin poskeani. "Ömm uh tota-" Zach aloitti. "oo vaan hiljaa... Täys luuseri" sanoin Zachille vihasesti. Kävelin yläkertaan ja jätin Zachin alakertaan. Olin hänelle vihanen koska hänellä ei ollut mitään syytä olla vihanen minulle tai ensinnäkin lyödä. Pääsin huoneeseeni ja vaan liuvuin ovea alas päin ja annoin kyynelien vieriä poskiani pitkin..

Hetken päästä nousin ylös ja kävelin vessaan. Katsoin peiliin ja näin ison punaisen jäljen poskessani. Otin peitevoiteeni. En yleensä käyttäny meikkiä mutta nyt oli pakko. Kohta koko naamani oli mustelmilla. Taputtekin meikkivoidetta kivuliaasti poskeeni ja sitä tarvitsi paljon.

"...helvetti" mumisin samalla kun taputtelin poskeani. Puolentunnin päästä se oli valmis. Siinä näkyi pieni jälki koska no en ollut niin hyvä meikkaamaan että saisin sen kokonaan peitettyä.

Sen jälkeen kävelin sängylleni ja menin makaamaan katselin kattoa ja mietin mitä pahaa tein.

Kuulin kun joku koputti oveeni. "Mitä nyt Zach?!" kysyin vihasena ja pyöritin silmiäni. "Woww onks kaikki hyvi? Mitä on tapahtunu?" Jonah kysyi ja käveli huoneeseeni. "Sori mä luulin sua Zachiksi" sanoin hiljaa. "Ei se mittää mutta voiks sä kertoo mitä tapahtu?"

"No siis tuota.. mulle ja Zachille tuli riita ömm.. siitä että mä en syöny ruokaa jaa tuota mä suutuin sille ei muuta" valehtelin koska olen lojaali tytär. Ei vaa valehtelin ettei he taas alkaisi tappelemaan.

"No pystyttekst te sopii?" Jonah kysyi ja istu sängyllenk. "Kyllä kai me..." sanoin. "No eikö ois aika?" Jonah kysyi. "Ehkä... missä se on?" kysyin.

"Sen huoneessa" Jonah vastasi. Nousin ylös ja kävelin Zachin huoneen viereiseen kylppäriin. Koska en aijo sopia sen kanssa pitkään aikaa, sillä hänellä ei ollut mitään syytä lyödä.

Istuin kylppärin lämpimällä lattialla jonku 15 minuuttia kunnes kävelin takaisin huoneeseeni. Jonah oli jo lähteny huonestani joten suuntasin alakertaan ja seisoin portaitten vieressä.

Kaikki pojat istuivat sohvalla kattomassa televisiota ja heti kun näin Zachin tein hänen kanssa vahingossa kiusallisen katsekontaktin heti katsoin muualle ja istuin portaitten päähän. "Mila tuu tänne!" Jonah sanoi ja viittoi minua luokseen. Kävelin hitaata Jonahin viereen.. Istuin Jonahin viereen jaa... Zach istu vieressäni. En tykänny olla siinä sekunttiakaan. Näin Zachin koko ajan sivusilmällä ja mitä enemmän ajattelin mitä hän teki minulle sit vihaisemmaksi tulin.

Jack katsoi minua ja selvästi huomasi että minulla oli meikkiä. "Millon sä oot meikkiä alkanu käyttää?" hän kysyi saaden muidenkin poikien huomion. "No sii.. tänään" sanoin ja se oli erittäin kiusallista minulle ja Zachille.

"Miks? Sullahan on hyvä iho" Jonah kysyi. "Koska mä pidän siitä" vastasin ajattelemalla kuinka typerä Jonahin kysymys muutenkin oli.

Noin puolen tunnin päästä nousin ylös. "Minne sä meet?" Jonah kysyi. "Mm mä lähen pihalle" vastasin. "Kenen kans?" Jonah kysyi. "Yksin vissii" vastasin. "Okei?..." Jonah sanoi ja kävelin eteiseen. Otin kaapin päältä laukkuni jossa oli lompakkoni ja muua roskaa. "Moikka!" huusin pojille sen jälkeen kun olin saanu kenkänki jalkaan. "Moikka!" Ne huusivat takaisin ja lähdin ulos.

Kävelin vähän kaikkialla, puistoissa ja rannalla koska viimenen paikka minne halusin mennä oli surullisesti uusi kotini.

Zach

Istuin sohvalla ja Mila oli lähteny noin 45 min sitten pihalle kuulema yksin. Varmaa taas sen Ethan hyypän kanssa.

Mun on pakko sanoo et tietty kaduin sitä että löin Milaa mutta en voinut sille mitää et olin vihanen ja pahasti ihastunut. Onneks Mila ei kertonut Jonahille koska saisin häneltä turpaa.

Yhtäkki puhelimeni soi ja katsoin kuka soitti. Se oli Loren. Uusi kaverini jonka kanssa olen käynyt ulkona pari kertaa.

Vastasin puheluun ja nostin puhelimeni korvalle.

Sovimme että lähtisimme ulos ja että näkisimme rannalla.

Lopetin puhelun ja nousin seisomaan. "Mä lähen ulos Lorenin kaa" huusin pojille eteisestä samalla kun laitoin kenkiä jalkaan. "Joo!" he huusivat takaisin ja kävelin ulos.

Kävelin rannalle enkä tilannut autoa sillä pihalla oli hyvä ilma. Näin Lorenin kaukana rannalla sinne saavuttuani ja kävelimme toistemme luokse

"Moi Zach!" hän sanoi ilosesti ja halasi mua. ".. moi" sanoin ja halasin takaisin. "Minne mennään?" kysyin. "Mennää vaikka toho lähi puistoon" Loren vastasi ja kävelimme puistoon.

Istuimme puiston penkeile ja juttelimme. katselin ympärille ja näin kaukana toisella penkillä tutun naaman.

Mila

Kävelin tavallisesti kunnes nolasin itseni ja kaaduin asvaltille. Istuin maahan ja näin polvessani aika ison haavan. Istuin lähellä olevalle penkille ja otin haavasta isoimpia kiviä pois.

Kuulin kun ihmiset käveli minun ohi luultavasti tuijottaen mutta en mä jakasanu vaivautua kiinnittämään siihen huomiot. Vedin kassistani nenäliinan ja pyyhin sillä haavaani sihisten kivusta. Kuulin kuinka jotkut pysähtyi eteeni ja kuulin äänen jota en olisi halunnu kuulla...

Heheeee

Adopted By Jonah Marais Where stories live. Discover now