Tu Me Fais Rougir

1.2K 65 102
                                    



"Onu yaladım.

Yani benim oldu."



~



"Tekrar duyabilir miyim?"

"Hayır."

"Hadiiii!"

"Hayır."

"Bu benden---çok hoşlandığın anlamına geliyor, değil mi?" Jiyong kendi kendine gülmeye devam edip önden yürüyen Seungri'nin peşinden koşturdu. "Değil miii?---Oh---Bae! Bae!!"

"Tanrım.." Seungri iç çektiğinde Jiyong adamın bir türlü bırakmadığı elini kaldırıp havada salladı.

"Bak!----Seungri bana ne almış!" Ellerini sallamaya devam ederken söylediğinde Youngbae'nin çarpışan zincirlere bakmasını sağladı.

"Evet---görebiliyorum." Youngbae gülerken Jiyong'un yüzünü işaret edince Jiyong ona aldırmadan sırıtıp Seungri'nin koluna yaslandı.

"Bana çok aşık olduğunu, bensiz yapamayacağını falan söyledi."

Seungri kaşlarını çatıp ona yaslanan Jiyong'a döndü.

"Öyle bir şey---"

"Muhtemelen düşündüğümden daha erken evlenirim.Belki balayı için Japonya'ya gideriz."

Youngbae gülmeye başladığında Seungri gözlerini devirdi.

"Bu yanındakiyle bulunduğumuz ülkede evlenemezsin, Jiyong." Adam Seungri'yi işaret ederek söyleyince Jiyong ona doğru eğilip işaret parmağını kaldırdı.

"Evlenebilirim, burada." Jiyong başını işaret ederek söyleyince Seungri gülümsedi ama Jiyong'un görmemesi için kafasını çevirdi.

"Heey! Neredesiniz?" Minzy seslendiğinde hepsi birden onlara yönelen çocuklara döndü.

"Eğer istemiyorsan onunla konuşmak zorunda değilim." Jiyong adama doğru yaklaşıp söylediğinde hala iki eliyle kolunu tutuyordu.

"Umrumda değil." Seungri ona bakan çocuğa dik dik bakarken söyledi.

"Min!----Bak!"

Seungri tekrar gözlerini devirirdi ama bu sefer Jiyong'un ellerini tekrar kaldırıp zincirleri birbirine vurmak için sallamasına izin verdi.

"Evet ve.." Kız utangaç bir şekilde gülümseyip saçını düzeltince herkes tokasını görüp gülmeye başladı.

"Eve gidince onu dövmem gerektiğini hatırlat." Seungri hala koluna tutunan Jiyong'a doğru eğilip söylediğinde Jiyong gülmeye başladı.

"Gelmiyor musunuz?" Hyunseung sorduğunda Jiyong herkesin onlara baktığını farketti, muhtemelen Jinwoo'nun onlara yalan söyleyip tekrar Minzy'le buluşmasıyla ilgili fısıldamaya kendilerini fazla kaptırmışlardı.

"Oh---olur." Jiyong gülümseyerek söylediğinde Seungri birden bire kolunun üzerinde duran elini tutunca şaşırıp ona baktı.

"Olmaz." Adamın samimiyetsiz bir şekilde gülümsediğini gören Jiyong gülmemek için dudaklarını birbirine bastırdı. "Biz beraber yemek yiyecektik.Bilirsin, sevgililer böyle şeyler yapar." Hyunseung'a bakarak söylediğinde bu Jiyong'un pek umrunda değildi, hala birbirine çarpan zincirlere bakıyordu. "Ve biz de sevgiliyiz."

UntitledWhere stories live. Discover now