Zjišťení

63 2 0
                                    

Zazvonilo na hodinu a mně se klepalo celé tělo. Vyšla jsem z umýváren a z rukou mi vypadly všechny učebnice a mobil. Holky co vycházely na mě hleděly jako na zjevení. Posbírala jsem si věci ze země a běžela do třídy, posadila jsem se do poslední lavice. Nic jsem kolem sebe nevnímala, jen srdce mi bušilo jako splašené a oči mi vystrašeně těkaly po každé části učebny. Začínala jsem pociťovat mdloby, které na mě postupně doléhaly. Někdo do mě šťouchnul, zmateně jsem se otočila na Jamese. Ten mi dal jasně najevo ať se otočím. Za mnou samozřejmě stála profesorka.

,,Laurenti, já opravdu nevím, co se to s vámi děje, ale to, že na vás několik minut mluvím a vy se i přes to, že je to už vážné díváte kamsi do blba, už mi opravdu nepřijde normální. Dneska zůstanete po škole a chci, abyste sem přišla ihned jak skončíte."

Jen jsem si dokola přehrávala v hlavě, co mi řekla a kývla jsem hlavou na souhlas. Profesorka pro změnu zavrtěla hlavou a asi si musela říkat, jak to se mnou jde z kopce. Ještě jsem postřehla jak se jí otevíraly rty, když mi asi chtěla kázat o tom, jak se mám v její hodině chovat. Už jsem neslyšela co říká, protože se kolem mě rozhostila tma. Probrala jsem se kdesi, zprvu jsem to místo nepoznala, ale po chvíli mi to došlo a potvrdil mi to Chester stojící u dveří se zamyšleným pohledem na tváři.Nic jsem mu neříkala, jen jsem se posadila a mlčky se na něj dívala.

,,Měla bys mi poděkovat, díky mně nemusíš marnit svůj čas po škole."

,,Radši bych ho marnila ve škole, než tady."

Zamračil se a opovržlivě se uchechtl.

,,Chápu, že mě asi budeš nenávidět, ale podle výchovy tvé matky a vzhledu vašeho bydlení usuzuji, že stejně nejsem první, kdo tě dostal do svých rukou."

,,Vzhledem ke tvému usuzování usuzuji, že nejsi zase tak dobrý stalker, když máš nesprávné informace. Možná sis jen spletl adresu, když jsi hledal někoho s kým si můžeš jen tak lehce vrznout."

Nic mi na to neřekl. Odešel z místnosti a zabouchl za sebou dveře. Z očí se mi spustily slzy, zabořila jsem hlavu do polštáře a přála si umřít. Nechci takhle žít, pokud navždy zůstanu v tomhle příšerném vězení, tak ztratím rozum.

L.Á.S.K.A nebo K.L.A.MWhere stories live. Discover now