Ostarilla

1.2K 52 9
                                    

Mila
Heräsin ja kello oli... 13.45?!! Miten helve.. helkkarissa olin nukkunut niin pitkään!? Nousin kuitenkin sängystä ja menin suihkuun jonka jälkeen kävelin vaatekaapilleni ja laitoin päivävaatteet👇🏻

 helkkarissa olin nukkunut niin pitkään!? Nousin kuitenkin sängystä ja menin suihkuun jonka jälkeen kävelin vaatekaapilleni ja laitoin päivävaatteet👇🏻

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sen jälkeen kävelin alakertaan syömään.. Selailin ig tä samalla kun söin omenaa ja päätin julkaista selfien. Söin omenani loppuun ja laitoin ton selfieni ig seen👇🏻

Imethanwacker, Loganpaul ja 125 374 muuta tykkäävätMilaMarais helou maailmaNäytä kaikki 4 384 kommenttiaImethanwacker tnä nähää🐝🐝MilaMarais @imethanwacker ehdottomasti🐝🐝imzachherron kaveri MilaMarasi @imzachherron kamukamuJounahmaraiswifey uus...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imethanwacker, Loganpaul ja 125 374 muuta tykkäävät
MilaMarais helou maailma
Näytä kaikki 4 384 kommenttia
Imethanwacker tnä nähää🐝🐝
MilaMarais @imethanwacker ehdottomasti🐝🐝
imzachherron kaveri
MilaMarasi @imzachherron kamukamu
Jounahmaraiswifey uusi rutto on tullut maailmaan
Zachherron4ever 😍😍😍
Whydontwefan ship @imethanwacker @MilaMarais

Sen jälkeen katsoin kelloa joka oli 14.40 joten Ethanin pitäisi kohta olla täällä sillä niin olimme illalla vielä sopineet. En ollut myöskään nähnyt poikia koko päivänä. Kävelin yläkertaan ja kävin kaikkien huoneissa mutta kukaan ei ollu kotona.

"Onks täälä ketää?!" Huusin enkä saanut vastausta joten nauroin itselleni ja päätin lähettää Jonahille viestiä.

Hän sanoi että hän ja pojat olivat kaupassa ja että he tulisivat 16.00. Selasin puhelintani siihen asti kunnes kuulin että ovikello soi.

Juoksin ovelle ja avasin sen. "Moi" Ethan sanoi hymyillen. "Moi tuu sisään" sanoin ja siirryin sivuun päästääkseni hänet sisälle. "Vau teil on hieno talo" Ethan sanoi ja katseli ympärilleen.

"Aaa kiiti" sanoin hymyillen ja suljin oven. "Pojat tulee vasta 16:00 joten meillä on aikaa olla kahestaan" sanoin. "Missä ne on?" Ethan kysyin. "Kaupassa kuulema mutta emmä tiiä kellä kestäis nii kauvan kaupassa" vastasin. "Niih.. no mitä tehää?" Ethan kysyi. "Mä aattelin et mentäskö ostarille?" "Kyl se mulle kelpaa" Ethan sanoi.

Me käveltiin ulos ja me tilattiin meile uber. Parin minuutin päästä se oli täälä. Hyppäsimme auton kyytiin ja oltiin vartin päästä perillä.

Adopted By Jonah Marais Where stories live. Discover now