κεφαλαιο 43

13.1K 875 16
                                    

Εκλαιγαν . Γιατι πρεπει να κλαινε και τα δυο μαζι; μηπως το ενα αρχιζει πρωτα και το δευτερο απλα ακολουθει; ααα ειναι 4 το πρωι ακομα .  Γυρισα πλευρα και ειδα τον Σταυρο να ροχαλιζει χωρις να ακουει τιποτα, γρυλισα αθορυβα και αρπαξα το γουοκι τοκι που ηχουσε ακαταπαυστα. Του το εβαλα πανω στα αυτια και επιτελους τα ματια του ανοιξαν .

"Παλι;;" μουγκρισε και το εγνεψα θετικα . 

" Δεν αντεχω να παω παλι εγω " κλαψουρισα και χαιδεψα απαλα τον ωμο του . Σχεδον τρεις μηνες τωρα δεν κοιμομουν τα βραδια . Δεν θα σταματουσαν ποτε;; ολα τα μωρα του κοσμου τοσο πολυ κλαιγανε μεσα στην νυχτα;; γιατι τα δικα μας δεν σταματουσαν ποτε;; Τα ματια του εκλεισαν παλι δειλά και πηγε να την βγαλει καθαρη.

" Εγω τα γεννησα , κανε και εσυ κατι!! "  μουγκρισα νυσταγμενη και χωρις καμια ορεξη σηκωθηκε ορθιος . 

" Εχε χαρη που σου εχω αδυναμια " μου πε και του εστειλα ενα γλυκο φιλι. Χωθηκα καλυτερα μεσα στο μαξιλαρι μου για να μην ακουω το κλαμα. 

Οταν ξανα ανοιξα τα ματια μου ειχε ξημερωσει εξω και επικρατουσε απολυτη  ησυχια. Ενιωθα φρεσκια εστω και με λιγες ωρες υπνου. Εψαξα τον Σταυρο διπλα μου αλλα ελειπε . Που ηταν Σαββατιατικα;; Φορεσα την μεταξενια ρομπα μου που πλεον μου εδενε ξανα μπροστα απο την κοιλια και βγηκα στον τεραστιο διαδρομο . Βηματισα αθορυβα ως το δωματιο των κοριτσιων και κοιταξα διακριτικα μεσα . Αμεσως ενα χαμογελο γεμισε το προσωπο μου με το θεαμα . Αναμεσα στις δυο κουνιες , ηταν ξαπλωμενος πανω στο μαλλινο χαλι . Κοιμοταν ανασκελα με ενα ελαφρυ ροχαλητο να νανουριζει τις κορες του. Γελασα και σταθηκα απο πανω του περιμενοντας να δω αν θα με καταλαβει. Ακουμπησα απαλα το ποδι του και τον σκουντηξα . Τιποτα!!! Εκατσα διπλα απο το κεφαλι του και αργα αγγιξα τα χειλη του με τα δικα μου . Ηταν ηδονικα ομορφος και με γεμιζε μια παραξενη αισθηση καθε φορα που τον κοιτουσα. Εριξα μια γρηγορη ματια στα μωρα θελοντας να δω αν του μοιαζουν. Δεν μπορουσα να αποφασισω. Μακαρι να επαιρναν απο εκεινον. Θα εβγαιναν υπεροχες. Ενα ελαφρυ μουγκρητό βγηκε απο απο το στομα του και ποσπαθησα ξανα . Φιλησα το μαγουλο του , το μετωπο , το πιγουνι.. Κατεβηκα στο λαιμο και τον δαγκωσα απαλα . Επιτελους! Τα ματια του ανοιξαν και με χαζεψε. 

" που ειμαι; " με τραβηξε πανω του και με εσφιξε δυνατα στο κορμι του . Ηταν ζεστος..

" στο δωματιο των παιδιων" ειπα με αστειο τονο και τον χαιδεψα . Ετριψε το προσωπο του προσπαθώντας να θυμηθει . 

Συμφωνία ΓάμουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα