Κεφάλαιο 42

12.6K 929 34
                                    

Δεν αντεχα αλλη μια μερα στο κρεβατι . Μολις ειχα μπει στον ενατο μηνα αλλα ολος αυτος ο καιρος μου ειχε φανει αιωνας. Οι πρωτες μερες δεν ηταν τοσο ασχημες, ομως μετα απο λιγες εβδομαδες ηταν σαν κολαση . Σηκωνομουν μονο για να παω τουαλετα , για να μου αλλαξουν σεντονια και οταν θυμωνα και φωναζα στον Σταυρο πως ηθελα να βγω λιγο στο μπαλκονι για να παρω αερα . Η κοιλια μου ειχε γινει τεραστια και εκεινος ειχε βαλει μεχρι και ειδικο κουμπι διπλα μου για να καλω την Μαρω οποτε χρειαζομαι κατι . Καθε εβδομαδα ο Σταυρος μου εφερνε και ενα κοσμημα για να με γλυκανει, ομως μετα τα δευτερα ζευγαρια σκουλαρίκια , τιποτα δεν μου εκανε εντυπωση . Επειτα , το γυρισε σε βιβλια , λουλουδια , ταινιες , ηλεκτρονικα . Τουλαχιστον αυτα ηταν και χρησιμα τωρα που ημουν ολη μερα στο κρεβατι . Τον εβλεπα καθε πρωι να σηκωνεται βιαστικα και να κανει μπανιο . Γυμνο να σουλατσαρει μεσα στο δωματιο και να ντυνεται για να παει στην δουλεια του . Ηταν τοσο ωραιος και ζηλευα τον παλιο μου εαυτο που μπορουσε να τον εχει οποτε ηθελε . Εγω το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να αλλαξω πλευρο και αυτο με δυσκολια . Ρολαρα τα ματια μου οταν επειδικτικά αρχισε να κανει τα πρωινα του push ups . Καπως επρεπε να διατηρησει αυτο το σωμα.

" Ειλικρινα Σταυρο , επιτηδες το κανεις ;" κοιταξα αλλου και οχι στο γυμνο του στερνο που ειχε ιδρωσει .

" Ναι ! " παραδεχτηκε γελώντας και τεντωθηκε πανω στο χαλι . Του γριλισα επιθετικα και εστρωσα τα μαλλια που μου ειχε φτιαξει εχθες η κομμώτρια . Ηρθε κοντα μου και μου εδωσε ενα παθιασμενο φιλι, ενω η μυρωδια του κορμιου του μου χτυπησε τα ρουθουνια . Οι ορμονες μου ειχαν τρελαθει . Πηγα να τον κρατησω και αλλο πανω μου, αλλα εκεινος τραβηχτηκε θυμίζοντας μου

" Καλυτερα να μην αναβουμε τα αιματα " μουρμουρισε και πηγε κατευθειαν για ντουζ.


Με ειχε παρει ο υπνος ολο το μεσημερι και ξυπνησα οταν ακουσα την πορτα του δωματιου να ανοιγει . Ο Σταυρος μπηκε χαμογελαστα μεσα και με πλησιασε .

" Σε ξυπνησα; " ρωτησα ενοχικα και εκατσε διπλα μου .

" Οχι δεν πειραζει , κοιμαμαι ολη μερα ετσι και αλλιως " μουρμουρισα και ανασηκωθηκα ελαφρα.

" Θελω να παμε να φαμε κατω για βραδινο . Βαρεθηκα να παιρνω το γευμα μου στο κρεβατι " χασμουρηθηκαι και προσπαθησα να σηκωθω γιατι ειχα πιαστει .

" Πως ηταν η μερα σου;" μονολογουσα καθως εκεινος με βοηθησε να φορεσω την ρομπα μου .

Συμφωνία ΓάμουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα