Κεφάλαιο 25

13.1K 972 21
                                    

"Σηκωστε το πια " φωναξα πιεζοντας και αλλο το μαξιλαρι  πανω στα αυτια μου. Ο Σταυρος στριφογύρισε διπλα μου και ξεφυσηξε .

" Ποιος παιρνει τοση ωρα Σαββατιάτικα ;" πεταχτηκε εκνευρισμενος και αρπαξε μια φορμα για να καλυψει το γυμνο του σωμα . Τον ακουσα να βγαινει εξω και να φωναζει την Μαρω. Δεν περασαν δυο λεπτα ωσπου αρχισε να χτυπα και το δικο μου κινητο .Γαμωτο μου...Τραβηξα την συσκευη απο το κομοδινο και το σηκωσα

" Τι θες ρε Αννα πρωι πρωι;"

"Να το ξερω οτι τα μιντια λενε μπουρδες αλλα αυτο μου φανηκε καπως πιστευτό" μουρμουρισε ανησυχα .

" Ποιο πραγμα;" χασμουρηθηκα και τεντωσα τα ποδια μου εξω απο το παπλωμα .

" Κατσε σου στελνω το σάιτ"

Ανοιξα το ταμπλετ και φορτωσα την σελιδα .


Τοσο κρατει ο γαμος του κυριου Παλαιολογου ;

Μπορει να  παντρευτηκε αλλα δεν δισταζει..


" Τι;; τι ειναι ολα αυτα " παραμιλησα προσπαθώντας να μην πανικοβληθω .

Ο κυριος Παλαιολογου φαινεται μετα το μηνα του μελιτος , να του ελειψαν οι ξανθιες του κατακτησεις . Στενες επαφες με την ομορφη συνοδο του εξω απο την εταιρεια αποδεικνύουν πως δεν ειναι και τοσο ερωτευμενος οσο δειχνει .

Το αρθρο συνεχιζε με περισσοτερες σαλτσες για το συμβαν και ειχε και φωτογραφιες . Η καρδια μου ξαφνικα μαγκωσε και δεν μπορουσα να αναπνεύσω. Θα μπορουσα να δεχτω πως ολα αυτα ηταν ενα ψεμα , αλλα ειχε και αυτες τις αθλιες φωτογραφιες! Την κρατουσε απο τον κωλο γαμωτο μου .. Δεν το πιστευω!! Την ηξερα αυτη.. Μου την ειχε φερει μια φορα στο καφε που δουλευα στην αρχη. Ηταν μια απο τις πολλες του αγαπες..Οπως θα ημουν λογικα και εγω .

" Ναντια;; Ναντια εισαι εκει ;" η Αννα φωναζε μεσα απο το τηλεφωνο αλλα δεν μου εβγαινε μιλιά. Η πορτα του δωματιου ανοιξε και μολις με αντικρισε καταλαβε αμεσως πως τα ειχα δει .

" Μωρο μου , ακουσε με " ξεκινησε να λεει αλλα μια φωτια χτυπησε το κεφαλι μου .

" Στο ειπα γαμωτο μου!! στο πα , δεν ηθελα να με πληγωσεις!" ουρλιαξα και του πεταξα το μαξιλαρι .

" Ειναι ψεματα!" ειπε βιαστικα και με πλησιασε .

" Τι ψεματα μου λες!! Εδω εχει και φωτογραφιες, Για αυτο εχθες το βραδυ ηρθες τοσο αργα;;αλλα δεν σε κουρασε και πολυ μαλλον η ξανθιά σου κατάκτηση γιατι ηρθες ετοιμος για δευτερο γυρο μαζί μου " προσπαθουσα να συγκρατησω τα δακρυα μου . Πεταχτηκα ορθια και αρχισα να ντυνομαι .

Συμφωνία ΓάμουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα