Κεφαλαιο 31

12.1K 927 22
                                    

Οι εβδομάδες κυλούσαν και ο Σταύρος ήταν πιο προσεκτικός από ποτέ μαζί μου . Σχεδόν δεν με άγγιζε . Χάρηκα που ηταν Σάββατο και ξύπνησα κανονικά δίπλα του . Ακόμα κοιμόταν ημίγυμνος δίπλα μου με το πρόσωπο σου τελείως ανέκφραστο . Ήταν πανέμορφος.. Πέρασα αργά το χέρι μου από το πρόσωπο του και κατέβηκα στο στέρνο του . Άρχισα να κάνω κύκλους πάνω στο δέρμα του παίζοντας με τις ρώγες . Ένας αναστεναγμός βγήκε από τον λαιμό του αλλά δεν ξύπνησε . Αργά διεσχισα την κοιλιά του και έφτασα εκεί που λαχταρούσα. Με ένα απαλό χάδι και ορθώθηκε βιαστικά . Η ανάσα μου κόπηκε από το θέαμα και μόλις άρχισα να το περιεργάζομαι καλύτερα, εκείνος άνοιξε τα μάτια του .
« Τι κανείς ;» Ρώτησα νυσταγμενα και προσπάθησε να σηκωθεί αλλά δεν τον άφησα.
« Απολαμβάνω » είπα πονηρά όμως αμέσως σταμάτησε τα χέρια μου .
« Καλύτερα όχι » σηκώθηκε από το κρεβατι ακόμα ερεθισμένος και άνοιξε τις κουρτίνες για να μπει φως .
« Γιατί όχι ;;» Γκρίνιαξα ακολουθώντας τον και προσπάθησα να κολλήσω πάνω του αλλά δεν με άφησε .
« Τώρα με το μωρό καλό θα ήταν να προσέχουμε » μίλησε απαλά και έπαιξε με τα μαλλιά μου . Ξεφυσηξα εκνευρισμένη και έβαλα τα χέρια μου στην μέση για επίθεση .
« Σταύρο , θα κρατήσουμε αυτό το παιδί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε σεξ . Όλα κυλούν ομαλά στην κύηση , δεν υπάρχει λόγος..» Προσπάθησα να τον χαϊδέψω αισθησιακά αλλά με σταμάτησε ξανά.
« Δεν θα διακινδυνεψω του παιδί μου για λίγο σεξ»
« Σταύρο δεν ακούω κουβέντα!! Το σώμα μου σε έχει ανάγκη , σε θέλω τρομερά » πριν προλάβει να αντιδράσει κόλλησα πάνω στα χείλη του και χωρίς να χάνω χρόνο βρήκα την γλώσσα του . Με άφησε να ολοκληρώσω το φιλί μας όμως όταν πήγα να τον γδυσω τελείως γκρίνιαξε .
« Εντάξει δεν θα σε παρακαλάω κιόλας » μουγκρισα και απομακρύνθηκα. Έβγαλα τις πιτζάμες μου για να φορέσω κάτι πιο καθημερινό και συνειδητοποίησα ποσό είχαν μεγαλώσει τα στήθη μου . Επίτηδες διάλεξα μια πιο ανοιχτή μπλούζα και χάζεψα το σώμα μου στο καθρέφτη. Η κοιλιά μου ήταν ακόμα επίπεδη και μόνο το πρήξιμο στο στέρνο μου πρόδιδε την αλλαγή .
« Σήμερα δεν θα βγεις με τον Μιχάλη ;» Είχα ξανά ξαπλώσει στο κρεβατι και χάζευε το κινητό του .
« Ναι θα πάμε για κανα ποτό . Θέλεις να έρθεις ;»
« Μπα, τέτοια ώρα μάλλον θα νυστάζω » μουρμούρισα και έφτιαξα λίγο τα μαλλιά μου . Το βλέμμα του σηκώθηκε γρήγορα από την οθόνη και κοίταξε το στήθος μου . Μόλις αντιλήφθηκε πως ήξερα τι χάζευε , τράβηξε την ματιά του άλλου .
«Μπορείς να τα πιάσεις αν θέλεις » τον προκάλεσα με ότι ιδέα μου είχε απομείνει και εκείνος για μια στιγμή κοκαλωσε . Το έβλεπα στο πρόσωπο του ποσό πολύ το ήθελε . Χωρίς να χάσω αυτή την στιγμή αδυναμίας του, έβγαλα τελείως την μπλούζα μου και γυμνόστηθη ανέβηκα πάνω στο κρεβατι . Τον πλησίασα και αργά έτριψα το σώμα μου μπροστά του . Η ανάσα του βγήκε βαριά και με σχεδόν τρεμάμενα χέρια έπιασε τα στήθη μου . Το πρόσωπο του γέμισε ικανοποίηση και πίεσε πιο δυνατά . Ήρθα πιο κοντά και έπιασα το κεφάλι του, χαϊδεύοντας τα μαλλιά του . Λαίμαργα έσκυψε πάνω μου και τα χείλη του βρήκαν τις ρώγες μου . Αναστέναξα και γέλασα αφού κατάφερα να κερδίσω αυτό τον γύρο . Τον καβάλησα και τα δάχτυλα του χάιδεψαν την πλάτη μου .
« Θα μου το πληρώσεις αυτό » μουρμούρισε και με έριξε ανάσκελα στο κρεβατι .

Συμφωνία ΓάμουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα