Κεφάλαιο 13

54 6 4
                                    

Kayla's POV

Σκούπισα με ένα λευκό πανί τα αίματα και ξεφύσηξα.

Αυτό θα γίνεται τώρα;! Κάθε φορά που θα τη σκοτώνει θα πρέπει να αιμορραγώ κι εγώ;!

Μόλις καθαρίστηκα πέταξα το πανί στο τραπέζι που καθόταν πριν ο Collis. Κοίταξα τον εαυτό μου μέσα από το καθρέφτη και έμεινα σκεπτική.

Τώρα τι να βάλω; Ο βλάκας με έφερε στη σκηνή του... Λες να κράτησε κάνα ρούχο του "άλλο του μισού"; Χαχαχα και μόνο που το σκέφτομαι γελάω! Καημένε Collis... Σχεδόν σε λυπάμαι... Που να 'ξερες με ποια είχες μπλέξει τότε...

Πήγα προς το ξύλινο μπαούλο του, όπου ξέρω ότι κρατάει πράγματα πολύτιμα για αυτόν, και το άνοιξα. Έκανα πέρα τα πολλά καφέ δερμάτινα ημερολόγια του και ύστερα τα μαύρα δερμάτινα μπουφάν του από το κόσμο των θνητών. Από κάτω τους βρήκα κάτι κουτάκια και γυάλινα μπουκάλια.

Πήρα περίεργη ένα από τα πολλά ίδια κουτάκια και διάβασα τι έγραφε.

«Προφυλακτικά με γεύση φράουλα» διάβασα και στριφογύρισα τα μάτια μου.

Έλεος...

Πήρα και ένα από τα πολλά, πάλι ίδια, μπουκάλια, αφού πέταξα μέσα το κουτί.

«Gordon's Gin» διάβασα την ετικέτα και έσμιξα τα φρύδια μου παραξεμένη.

Περίεργο ποτό αυτό...

Άνοιξα το καπάκι και ακούμπησα το στόμιο στα χείλη μου. Ήπια μια μεγάλη γουλιά νομίζοντας ότι θα είναι κανένας χυμός, όμως βλακεία μου τεράστια. Ήταν πολύ πικρό και έκαψε το λαιμό μου! Το έκλεισα γρήγορα και το άφησα πίσω στη θέση του.

Έγυρα πάλι το σώμα μου προς το μπαούλο και έψαξα πιο βαθιά. Τότε ένιωσα ένα απαλό ύφασμα στη παλάμη μου και χαμογέλασα. Το τράβηξα και το χαμόγελο μου πλάτυνε.

Τελικά όντως κράτησε ένα μου φόρεμα! Και ποιο φόρεμα πέρα από αυτό που φορούσα τη μέρα που "πέθανα"!

Ήταν ένα λευκό φόρεμα με λευκές τιράντες και στο μπούστο είχε πλεκτή δαντέλα. Έψαξα κι αλλο μέσα στο μπαούλο μήπως κράτησε και τα σανδάλια μου. Τελικά  και εκείνα  υπήρχαν θαμμένα κάτω από τα πολλά πράγματα του. Τα τράβηξα και αυτά προς τα έξω και το έκλεισα. Τα σανδάλια ήταν καφετί και έδεναν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Ο Γρίφος των δύο Βασιλείων: Η Κληρονόμος [Βιβλίο 2, μέρος 1] ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα