Κεφάλαιο 12

53 7 0
                                    

Η Rose σηκώθηκε αργά όρθια και τον κοίταξε καχύποπτα και απορημένη.

«Ποιος είσαι εσύ;» τον ρώτησε απορημένη και εκείνος χαμογέλασε στραβά.

«Ο ιδιοκτήτης σου... Ή αλλιώς... Kertaj...» της απάντησε και εκείνη φάνηκε να τον αναγνώρισε.

«Ο αρχηγός αυτής της αγέλης να υποθέσω...» είπε η Rose με σοβαρό ύφος και εκείνος της έγνεψε επιβραβευτικά.

«Πρέπει να μιλήσουμε... Ακολούθησε με. Και εσύ Collis...» είπε ο πατέρα μου και τον ακολουθήσαμε, εκείνη απορημένη και εγώ σκεπτικός.

Δε μπορεί να είναι κοινή θνητή... Ο Daniel είναι ένας Άλμς. Δε μπορεί να πήρε το αίμα της Alyssia μιας και το υπερφυσικό είναι πιο δυνατό. Άρα έχει του πατέρα της... Όμως όχι τις δυνάμεις του, θα το είχα καταλάβει και όλη η αγέλη του Ross. Εξάλλου τα μάτια της δεν είναι γκρι όπως θα έπρεπε αν είχε τις δυνάμεις των Άλμων... Τότε τι είναι...; Δεν έχω ξαναδεί ένα πλάσμα από αυτό το κόσμο με τέτοιο χρώμα ματιών... Βαθύ πράσινο με λίγο ηλεκτρίκ γύρω από τη κόρη...

«Απ' ότι βλέπω το αίμα του Λυκανθρώπου δουλεύει μια χαρά...» είπε λακωνικά ο πατέρας μου βγάζοντας με από τις σκέψεις μου και τον κοίταξα με γουρλωμένα μάτια, όμως η Rose δε φάνηκε να εκπλήσσεται.

Παράξενο... Δεν ακούς κάθε μέρα ότι έχεις αίμα Λυκανθρώπου στο σύστημά σου και το παίρνεις έτσι... Τώρα με ιντρίγκαρε περισσότερο...

«Τι εννοείς "το αίμα του Λυκανθρώπου"; Δεν ήπιε το αίμα μας...» ρώτησα απορημένος και την κοίταξε με στραβό χαμόγελο.

«Η θυσία που έκαναν οι Αρχικές Βασίλισσες... Τη θυμάσαι, έτσι;» είπε με θαυμασμό κοιτώντας την και γρύλισα ως απάντησα.

Πώς να τη ξεχάσω;!

«Το αίμα της αγαπητής Kayla ήταν ένα από τα τρία στοιχεία που χρησιμοποίησαν για να φτιάξουν έναν κρύσταλλο... Τα άλλα δύο ήταν το αίμα τους... Ο κρύσταλλος αυτός έμεινε κρυμμένος μέχρι που η μακαρίτισσα πια Βασίλισσα Laura τον βρήκε. Η Tatiana τον πήρε και εξαιτίας της τεράστιας δύναμης που περιείχε, πέθανε αφού ήταν ανίκανη να τη διαχειριστεί. Η ενέργεια του κρυστάλλου, ωστόσο, περιπλανιόταν στο τόπο μας μέχρι την άφιξη της Alyssia. Μπήκε μέσα της, γιατί τρέφεται από άγνωστα στοιχεία δυναμώνοντας τη μάγια του. Όταν έμεινε έγκυος στην πολύτιμη μας Rosemarie-Emmarentia, η ενέργεια πέρασε στο αίμα της μόνιμα. Για αυτό και τα μάτια της έχουν αυτό το ηλεκτρίκ χρώμα στο βάθος. Είναι το χρώμα της ενέργειας που ρέει στις φλέβες της...» εξήγησε κοιτώντας την θαμπωμένος από την δύναμη που θα κατέχει έχοντας την στην αγέλη του, αλλά εκείνη δεν έδειχνε να εκπλήσσεται από αυτά που έμαθε για αυτήν.

Ο Γρίφος των δύο Βασιλείων: Η Κληρονόμος [Βιβλίο 2, μέρος 1] ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ Where stories live. Discover now