Κεφάλαιο 8

42 7 0
                                    

Δε κατάλαβα ποτέ αποκοιμήθηκα, παρά μόνο όταν ένας ήχος ακούστηκε έξω από τη σκηνή κάνοντας με να πεταχτώ φοβισμένη από το χώμα. Κοίταξα αμέσως προς την είσοδο της σκηνής φοβισμένη και μετά από λίγο αφού δεν ακούστηκε κάτι άλλο, έψαξα με το βλέμμα μου τη Tammy, αλλά δεν ήταν πουθενά στο χώρο. Σηκώθηκα αργά και με σταθερά βήματα πήγα προς την είσοδο.

Έκανα πέρα το ύφασμα και μόλις είδα τον Collis με τον Dylan και το άλλο αγόρι να μιλάνε με τη Tammy, έτρεξα στην αγκαλιά του Collis. Με αγκάλιασε αμέσως πίσω, αλλά μετά από λίγο συνειδητοποίησα τι ακριβώς έκανα και μάλλον και αυτός αφού κατευθείαν έσπρωξε ο ένας τον άλλον μακριά γουρλώνοντας τα μάτια μας σοκαρισμένοι.

Τι στο καλό ήταν αυτό;! Τι έκανα μόλις;! Και αυτός την ανταπέδωσε...;

«Τι συμβαίνει με εσάς τους δύο;» ρώτησε καχύποπτα ο Dylan και ο Collis με κοίταξε εξεταστικά.

Γιατί με κοιτάει έτσι; Πρώτα καχύποπτα και τώρα έτσι!

«Collis;» του είπε ο φίλος του αφού είδε ότι εγώ δεν απαντούσα και ο Collis πήρε το βλέμμα του από πάνω μου.

«Βάλε τους καλύτερους σου να ψάξουν το μέρος που είναι τα ξωτικά. Δε μπορεί να είναι μακριά από εδώ...» απέφυγε την ερώτηση του Dylan με διαταγές και εκείνος έκανε νόημα με το κεφάλι του το άλλο παιδί να φύγει.

Τον πλησίασε και στάθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο. Κοιτούσε ο ένας τον άλλον σοβαρά και προειδοποιητικά.

«Ελπίζω να μη μου κρύβει κάτι σημαντικό, αλλιώς ξέρεις τι θα συμβεί... Δεν είσαι στην αγέλη σου. Είσαι στου Ross. Περιμένω όχι μυστικοπάθεια όταν η ασφάλεια της αγέλης μου απειλείται και ειδικά από αυτά τα πλάσματα...!» είπε ο Dylan στον Collis προειδοποιητικά και εκείνος τον έσπρωξε.

«Κουβαλάει το παιδί μου! Τον επόμενο διάδοχο της αγέλης μου! Δε θα αφήσω να την σκοτώσουν! Η αγέλη μου έχασε ήδη δύο διαδόχους! Δε θα χάσει και τρίτο!» είπε έντονα θυμωμένος και τα χέρια του πήραν τερατόμορφη όψη.

«Τρίτος διάδοχος;» ψέλλισα χαμηλόφωνα στον εαυτό μου και με κοίταξε στιγμιαία πριν φύγει με γοργά βήματα από κοντά μας.

«Τα ξωτικά μας ξέφυγαν. Είναι αναμφισβήτητο ότι κάποιος μάγος τα βοηθάει. Μέχρι να τον βρούμε σας θέλω σε επιφυλακή. Μπείτε ξανά στη σκηνή και οτιδήποτε θελήσετε φωνάξτε» μας είπε με σοβαρότητα ο Dylan και έφυγε.

Κοίταξα την Tammy ακόμη μπερδεμένη από αυτά που ξεστόμισε ο Collis και μπήκα πάλι μέσα στη σκηνή. Με ακολούθησε και εκείνη, και έκλεισε την είσοδο. Την κοίταξα απορημένη και ξεφύσηξε.

Ο Γρίφος των δύο Βασιλείων: Η Κληρονόμος [Βιβλίο 2, μέρος 1] ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα