🌹26.BÖLÜM🌹

13.2K 873 181
                                    

Gerçekten uyumuyor muydu bu? Nasıl uyanmıştı ki?

Kendimi geri çekmek isterken izin vermedi ve elini belime doladı.Mırıltılar çıkartıp beni kendine daha da yakınlaştırdı.İşte o an tam anlamıyla işi batırmıştım.Ne güzel uyumak varken neden böyle bir şey yapıp da uyuyan canavarı uykusundan uyandırmıştım ki?

Dudaklarımı ondan ayırıp fısıldadım."Ba-Bay Kim,uyusak mı? Benim uykum geldi de."

Yüzüne munzur bir sırıtış yayıldı ve dudaklarını yaladı.

"Hm..Beni uyandıran sen değil miydin Eun Sun? Hem de öperek.Ayrıca bana neden adımla seslenmiyorsun? Böylesi çok resmi."

Utanmıştım hatta yanaklarım şimdiden kızarmaya bile başlamış olmalıydı.Ne diyeceğimi bilemedim haklıydı onu uyandıran bendim fakat sadece öpmek istemiştim fazlasını değil.Boğazımı temizleyip bir kaç kelime söylemeye çalıştım.

"Ihm..Ta-Taehyung...aslında seni uyandırmak istememiştim.Sadece fazla mükemmel ve etkileyici görünüyordun o öpülesi dudaklarınla."

Taehyung'un gözleri şaşkınlıkla büyürken ağzımdan çıkan şeyler sonunda beynime bir uyarı vermişti ve tam anlamıyla bitmiştim.Her şeyi ağzımdan kaçırıp kendimi rezil etmiştim.Bravo bana!

"Seninkilerin de benimkilerden pek bir farkı olduğunu söyleyemeyeceğim Eun Sun." Deyip dudaklarını yanağıma bastırdı.Neden bilmiyorum fakat ona 'yapma' bile diyemeyecek acizlikteydim.Beynim ve kalbim savaş içindeydi fakat beynim kazanıyor gibiydi.

"Taehyung sabah olacak ve bizim uyumamız gerek.Az önce dediklerimi unut lütfen bir anda boş bulundum." Dedim arkamı dönmeye yeltendiğimde izin vermedi ve beni altına aldı.Tek eliyle yatağın sol tarafından destek alıyordu ve diğer eliyle de yanağımı okşuyordu.

Vücudumda adrenalin patlaması yaşıyordum resmen.Dilim tutulmuş gibi ona bir şey diyemiyordum -ki sanırım bana böyle dokunmasını çok özlemiştim.-

"Bana öylesine söylemişsin gibi gelmiyor ama Eun Sun.Yaptıklarıma karşı bile gelemiyorsun,beni sevmesen ve bunları yapmam hoşuna gitmese ses çıkarmadan öylece durmazdın."

Sırıtışı tüm yüzüne yayıldığında haklı olduğundan kendime bir küfür savurdum.

"Seni se-seviyor olabilirim tamam ama şu an uyumak istiyorum!" Dedim gergin ses tonumu hissettirmemeye çalışıyordum.Ayrıca kekelememek için de büyük bir uğraş içindeydim.

"Demek öyle?"

Yüzlerimiz arasındaki mesafeyi bir nefes boşluğu kadar olan aralığa indirdi.

"İstemez miydin ki sana hâlâ aşık olduğumu söyleyeyim,istemez miydin ki sana böyle dokunayım?"

Elleri kalçamda gezinirken vücudumun ateş aldığını hissettim ve istemsizce bir inleme kaçtı ağzımdan.Sonrasında kendimi toparlamaya çalışsam da nafile.Bir kere taviz vermiştim ve o bunu kullanmayı çok iyi biliyordu.

"Vücudun bile karşı koyamazken bana sen hâlâ neden direniyorsun ki?" Kulağıma gıdıklayıcı fısıltısı ulaştığında bu sefer tutabilmiştim kendimi.Ellerimi göğsüne koydum ve biraz geri itekledim.

"Taehyung,gerçekten bu kadar yakınlaşmanın sonucu iyiye gidecek gibi değil.Lütfen üstümden in ve uyu."

Gözlerini devirdi ve üzerimden inip yanımdaki yerini aldı.

"Pekâla,nasıl istersen fakat sana sarılacağım buna da hayır deme lütfen?" Dedi soran gözlerle cevabımı beklerken.

"Bu diğerlerine göre daha makul bir istek.Sanırım bu olabilir." Dedim utangac bir gülümseme atarken.Ardından ona sırtımı döndüm ve bana biraz yaklaşıp sarılmasına izin verdim.Güldüğünü bedeninin hafif sarsılışından hissedebiliyordum.

"Söylesene,o kızlara beni neden anlattın? O kadar akılda kalıcı biri miyim?"

Fırsattan istifade sorumu araya sıkıştırıvermiştim ve cevabını dört gözle bekliyordum.Hafifçene mırıldandı ve nefesini enseme üfleyerek konuşmaya başladı.

"Sanırım hayatımda daha önce hiç böyle bir hisse kapılmadım.Sende tattığım duyguların hiç birini daha önce tatmadım ben Eun Sun."

Bu hareketi beni gıdıklasa da hoşuma gitmişti.Nefesinin sıcaklığı beni iyi hissettiriyordu.

"Peki benden bu kadar laf aldın.Sendekileri de dökme vakti gelmedi mi?" Kıkırtısının arasında duyduğum bu sözler benim heyecana kapılmama sebep olmuştu.Derince bir nefes aldım.

"Aslında ben zaten kıracağımdan daha fazla pot kırdım karşında.Ben de böyle biriyim işte sana karşı koyamıyorum asla.Sana kızgın olsam da aklım hep sende kalıyor fakat kalbimin kırıklığı yüzünden seninle konuşmak da istemiyorum.Beni daha fazla kırmandan korkuyorum."

Kolumu sıvazlayıp boynumdan öptü.Beni kendine alıştırması yine korkmama sebep oluyordu.Olur da bir gün yine ayrılırsak ben...ben onsuz yapamazsam,o zaman ne olacak?

"Sensiz yapamayacağımı bilmelisin Eun Sun.Sen beni hayata bağlayan tek şeysin,sensiz bir hayatta nasıl bir insan olabileceğimi düşünüyor musun? Daha aklımı kaçırmayacağımın garantisini dahi veremiyorum sana işte,bendeki yerin bu Eun Sun.Her zaman kalbimin derinliklerinde gömülüsün,asla çıkmayacaksın."

Bedenim etrafındaki kollarını sıkılaştırdığında kendimi daha da güvende hissetmiştim.Bana aşıladığı şeylerin bir yalan olmaması da beni mutlu etmişti.

"Sensiz yapamayacağımın ben de farkındayım Taehyung.Bu yüzden lütfen beni bırakma ve yanımda kal." Dedim elimle elini tutup sıkarken.Başını boyun girintime koyup dudaklarını omzumda gezdirdi.

"Daha fazla bunları düşünmeyelim ve uyuyalım.Yarını seninle geçirmek istiyorum."

Kulağıma fısıldayışıyla ve dedikleriyle keyiflendim.Başımı sallayıp mırıltılar çıkardıktan sonra gözlerimi yorgunlukla yumdum.

HELLOO!!! BU SEFER ERKEN YB ATTIM ÇÜNKÜ SINAVLARIM BAŞLAMADAN ÖNCE SİZİ BİR COŞTURAYIM DEDİM.BÖYLE ROMANTİK BİR BÖLÜM OLSUN İSTEDİM.UMARIM BEĞENİRSİNİZ LÜTFEN VOTE VE YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN.HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM!!

𝐓𝐄𝐀𝐂𝐇𝐄𝐑 ❦ 𝓣𝓪𝓮𝓱𝔂𝓾𝓷𝓰 ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin