Köszönöm! <3

207 10 3
                                    

Nagyon szépen köszönöm a kommenteket! A biztatást! Azt, hogy tetszik a történet! Magukat a szereplőket is szeretitek! Én néha nem, főleg mikor jobbra akartam menni, de ők eltökélten balra tartottak... 
Kicsit lassan rakom fel a történetet, mert sajnos nincs annyi időm, mint amennyit szeretnék. Azonban a teljes történet készen van. Azt meg tudom ígérni, hogy nem lesz olyan, hogy befejezetlen...  :) 

Nagyon nagy élmény, hogy olyan szép dicséretet kaptam User39467185 ( vért izzadtam mire leírtam ) -tól! Amúgy nagyon jól estek a szavak! és Buktii szívecskéi ! Az, hogy felveszitek az olvasólistára! :) Sőt még csillagot is kapok! Olyan vagyok sokszor mint egy kisgyerek, mikor látom, hogy oh, írt valaki! Csillagot kaptam! 
Honnan jött a történet? Ezen elgondolkoztam és rájöttem, nem tudok válaszolni. Először meg volt, hogy szeretnék egy rendőr karaktert. Így született meg Beleth. 

Volt aminek utána kellett olvasnom. Például, hogy rendőrségi berken belül, hogy állnak a mássághoz... Rangjelzések, Bécsi adventi vásár stb... 

Arra törekedtem, hogy a szereplők a hibáik ellenére is szerethetőek legyenek. 
Mikor befejeztem a történetet, letettem a klaviatúrát és a tollat. Pár nap múlva azt vettem észre, hogy hiányoznak... Így most Karácsonyi ajándékként, elmondhatom, hogy ha vége is lesz... jönni fog a második kötet :) De addig még hátra van kilenc fejezet.  :) 
Még egyszer köszönöm, hogy olvastok! 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok mindenkinek!

Igyekszek sűrűbben feltölteni egy - egy fejezetet! 

<3 <3 <3 

Cukor és kávéWhere stories live. Discover now