Hikâye Vedası

5.5K 209 54
                                    

Herkese merhabalar,

Yine ve yeniden bir hikâyenin daha sonuna geldik. Yüreklerimizde tatlı bir burukluk, yüzümüzde masumane bir tebessüm. Tam beş ay önce kitap okurken televizyondan duyduğum bir isim ile yola çıktım bu hikâyeye. Özüm ismi o kadar çok hoşuma gitti ki o gece beynimde oluştu hemen kurgu ve başladım hikâyeye. Ama şükürler olsun ki desteğinizi hiç esirgemeden okudunuz, yorumladınız, beğendiniz yeri geldi bana moral verdiniz. Her şey için çok teşekkür ederim.

Alper ve Özüm... Bende ki yerleri daha bir farklı olan karakterlerim. Evlerinize, bilgisayarlarınıza, telefonlarınıza, tabletlerinize ve güzel yüreklerinize misafir olduk. Hiç gocunmadan kabul ettiniz bizi tüm karakterlerimle birlikte. Yeri geldi kızdınız, yeri geldi güldünüz, bazen affet bezen bırak git dediniz. Her şeyleriyle, hatalarıyla, günahlarıyla, sevaplarıyla kabul ettiniz. Ama artık misafirliğimizin sonuna geldik. Bazen elimde olmadan yazamadığım günler yaşadım, bazen de gece bile demeden yeter ki okuyun diye günü ağartarak üç bölüm arka arkaya yayınladım. Sizleri beklettiğim, meraklandırdığım dönemler de oldu. Haklarınızı bu yönden helal edin.

Bu hikâyemizi burada sonlandırırken kısa küçük hatırlatmalar yapmak istiyorum. Hakan ve Hande'nin hikâyesi, Kaan'ın hikâyesi ve Özer'in hikâyesini de ilerleyen dönemlerde sıra ile yazacağım. Ama yeni başlayacağım hikâye daha önce planlamış olduğum ve kurgusu tamamlanan iki hikâye olacak. Umut serisinin 4.Haksızlık Değil mi? Ve 5.Seni Vermem Ellere hikâyeleri yazılacak. İki hikâye birbiri ile bağlantılı olduğu için ikisini birlikte yazacağım. Bu hikâyeler biter bitmez de kurguları biten hikâyelere kaldığı yerden devam edeceğim. Sizler bana bol bol dualar edin zamanım oldukça sağlığım el verdikçe yazarak sizlere, güzel yüreklerinize dokunabileyim. Beni yeni hikâyelerimde de yalnız bırakmayacağınızı umut ediyorum. İyi ki varsınız. Her zaman diyorum sizler olmasaydınız ben yazamazdım diye, Rabbim eksikliğinizi hissettirmesin. Yeni hikâyelerde görüşmek üzere hoşça kalın, kendinize o zamana kadar çok iyi bakın.

ÖZLEM UĞURLU AYDIN

AHÜZAR #TAMAMLANDI#Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin