13.fejezet"Euforia"

216 9 2
                                    

🔞Figyelem! Ez a rész perverzitást tartalmaz! Aki elolvassa az csak sajàt felelösségre!🔞
"Valyon mi lesz ebből?..."
Ledöntött az àgyra és letèpte rólam a ruhàim és a ferhérneműm. Vègignèzett testemen és valami reztenés jelent meg az arcán.
- Gyönyörű vagy!-mondta. Letéptem az ingét és megszabadítottam nadrágjàtól. Elkezdte a nyakamat csókolgatni és harapni, belőlem pedig akaratlanul is kiszakadt egy nyögés. Lejebb vándorolt szàjàval és jobb mellemet kezdte el kényesztetni, amit csak nyögésekkel tudtam lereagálni.
Arcát vègig simította hasamon és visszakúszott számhoz. Durvàn és erősen csókolt. Egyre jobban akartam őt, egyre inkàbb vágytam arra, hogy érezzem.
Megemeltem csípőmet jelezvén neki, hogy tegyen végre valamit. Ám egyben egy kicsit fèltem mivel most fogom odaadni az ártatlanságom. De mégis kívánom őt! Nagyon is.
Megszabadult boxerétől  és újra nyakamat vette célba. Pár perc múlva kis időre elhúzódott, és a szemembe nézett.
-Akarlak.-mondta
-Én is.-válaszoltam határozottan
-Jó, mert már nincs visszaút.-mosolyodott el
Újra csókolni kezdte a számat, közben megfogta a kezeimet, és a fejem fölött összefogta őket. Kicsit megemelkedett, és a térdével befurakodott a lábaim közé, majd úgy ereszkedett újra vissza. Már majdnem a helyén volt minden, most közelebb éreztem magamhoz Michaelt, mint eddig valaha is.Adott egy puszit az arcomra, majd a nyakamra, közben pedig egy határozott mozdulattal elkezdődött a csoda. Aprót sikítottam a pillanatnyi kis fájdalomtól, de utána inkább arra a csodás érzésre gondoltam, amit Michael csinált nekem. És ezek után kezdődött a java. Lassacskán feljuttatott egy képzeletbeli hegy csúcsára. Az ő nyögései még jobban beindítottak. Egy hatalmas, eufórikus érzés jött, majd visszaereszkedtünk a földre.
Michael odafeküdt mellém, és magához húzott.
-Michael,-mondtam lihegve-tökéletes vagy.
-Gondolod?-kérdezte hamiskásan mosolyogva-Te is tökéletes vagy. És csak is az enyém.
Elkezdett halkan énekelni mire pár perc múlva elnyomott az álom...

Sziasztok! Remélem tetszik! Holnap jön a kövi rész! További szép estèt!
By: Roxy Jackson💋

❤Miért szeretlek ennyire?❤[BEFEJEZETT]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora