10.fejezet"A költözés2/2"

180 10 0
                                    

"Beültem a kocsiba és elindultunk Neverlandre..."
Mikor odaértünk a kocsiból kivettük a csomagokat és bevittük a házba. Michael szobájába. Letettük a csomagokat az ágy elé. Miután kipakoltuk azokat lementünk sétálni.
- Rachel, a családom már tudja, hogy együtt vagyunk, és szeretnének téged megismerni meg a te családodat is.-mondja miközben kézen fogva sétálunk. Erre nem tudok semmit mondani így nagy csönd alakul ki köztünk amit végül Michael megtör.
- Miaz? Nem is mondasz semmit?-kérdezi miközben elengedi a kezem, megáll és szembefordít magával mig kezei csípőmön pihennek.
- Erre nemtudok mit mondani.-válaszolom.
- Nem tartod jó ötletnek?-kérdezi arcomat fürkészve mire megsimogatom arcát.
- De, jó ötletnek tartom csak...félek.-mondom szemébe mire értetlenül néz rám.
- Mitől félsz?
- Mivan ha nem fogadnak el? Mivan ha nem felelek meg nekik?-kérdezem tőle.
- Figyelj, nem számít ők mit gondolnak! Csak az számít, hogy én mit gondolok rólad!-mondja az utolsó mondatot mosolyogva.
- És mit gondolsz?-kérdezem mire mégközelebb húz magához.
- Azt, hogy tökéletes vagy! Számomra a világ legtökéletesebb barátnő akit csak kívánhatnék! Szeretlek! Hallod? Szeretlek!! Ha kell mèg egy csillagot is lehozok az ègről neked! Te jelented nekem a világot!-mondja és megcsókol. Viszonzom csókjàt. Egyre durvábban csókol mire elszakadok tőle. Magához húz és szorosan megölel. Este megvacsoráztunk, külöm-külön megfürödtünk. Végül egymást átölelve aludtunk el.

Sziasztok! Tudom jó későn hoztam ezt a részt! Sajnàlom! Remélem tetszik!
By: Roxy Jackson💋

❤Miért szeretlek ennyire?❤[BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now