21.fejezet"Szeretlek"

158 8 1
                                    

*Michael szemszög*
1988. Március 20., Kedd
Rachel három hónapos terhes. Ma megyünk ultrahang vizsgálatra így megtudjuk, hogy milyen nemű a kicsi.
|Vizsgálaton|
Rachel fekszik az àgyon én pedig mellette ülök a széken. A doktornő miutàn megvizsgálta Rachel-t, olyat mondott, hogy mèg én is kikerekedett szemmel nèztem. De persze örültem is!
- Önök nem egy babát várnak, hanem kettőt, ugyanis ikreket lesznek!-mondta mosolyogva a doktornő, majd folytatta.- Az egyik fiú a màsik lány.-mondja a doktornő.

Életemben nem nem voltam még ilyen boldog! Annyira de annyira boldog vagyok, hogy el se tudom mondani! Ám még mindig izgulok mivel ma estére tervezem valamit. Nem arra amire ti gondoltok!;)

Miután elmentünk az orvostól bementünk egy bababoltba ahol megvettük a szükséges dolgokat. Holnap pedig nekiállunk kipofozni a gyerekek szobájàt.

|Este|
Szerelmemmel kimentünk sètálni. Elmentünk ahhoz a fához ahol megkérdeztem tőle, hogy lesz e a baràtnőm. Mikor odaértünk ott volt a már odakészített rózsa. Felvettem és Rachelnek adtam. Elkezdtem kotoràszni a zsebemben miután megtaláltam amit kerestem a hátam mögé rejtettem.
- Rachel, mikor a fotózáson találkoztunk akkor egy számomra ismeretlen èrzés fogott el. Nem tudtam mi az. Mikor láttalak melegség járta àt az egész lelkemet. Mikor először átjöttél Neverlandre mert nagyon depis voltam, akkor tudatosult bennem, hogy szeretlek!-mondom a szemèbe.
- Èn is ugyan így vagyok ezzel!-mondja mosolyogva. Sihajtottam és èrzem, hogy elkezdek remegni. Rachel ilyedten néz rám.
- Michael, remegesz! Minden rendben?-kérdezte ilyedten.
- Igen.-próbálok úgy válaszolni mintha semmi bajom nem lenne. Letérdelek elé és a kis gyűrűs dobozkát kinyitom.
- Rachel Wood, hozám jössz feleségül?-kérdeztem és èreztem, hogy egyre jobban ver a szívem. Mivan ha nemet mond? Èn abba belepusztulok!
- Igen!-válaszolja mire felhúzom az ujjára a gyűrűt és felállok, majd megcsókolom.
- Szeretlek!-suttogja miután elvàlunk egymástól.
- Èn is téged!-suttogom.
Én vagyok a vilàg legszerencsésebb embere!

Sziasztok! Remélem tetszik! Ha igen tudod a dolgod! Tovàbbi szép napot!
By: Roxy Jackson💋

❤Miért szeretlek ennyire?❤[BEFEJEZETT]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin