1.fejezet "Reggel"

303 11 7
                                    

1987. Június; 15. Kedd
Reggel az èbresztőmre keltem. De annyira megilyedtem, hogy leestem az àgyról. De balek vagyok! Miutàn felkapartam magam a földről kivánszorogtam a fürdőmbe. Megmostam a fogam és az arcom. Sminket nem raktam mivel majd a sminkesek úgy is megcsinálják. Kifésültem hajamat és visszamentem a szobámba. Felvettem egy kék farmert és egy fekete pólót meg a fekete tornacipőm. Lementem reggelizni. Alice és a szüleim már lentvoltak. Segítettem anyunak megteríteni. Pirítós és gyümölcs tea. Nyami! Miután megreggeliztünk Én elmosogattam, Alice pedig visszarakta terítőt és a vázát. Anyuék elmentek dolgozni. Végeztem a mosogatással és beszélgettem kicsit Alice-el. Felvillant a telefonom képernyője. Mielött elvettem volna az asztalról Alice megnézte a háttérképem. Jajj nekem!
- Bejön neked Jackson?-kérdezte nagy vigyorral az arcán.
- Dehogy is!-próbálom tagadni a tagadhatatlant. Èrzem, hogy elpirulok.
- Bejön neked Jackson! Bejön neked Jackson!-kàntálja.
- Fogd be!- röhögöm el magam. Megnéztem kiírt nekem.  Laura. Azt írta, hogy most elöbb bekéne menni mert a termet ahol ma lenne a fotózás azt mások is lefoglalták. Szóltam Alice-nek. Felkapta a táskáját Èn meg a kocsikulcsot. Beültünk az autóba. Én vezettem. Tíz perc alatt ott is voltunk az épület elött...

Sziasztok! Remélem tetszik! Azt szeretném mondani, hogy van egy másik profilom is. Mivel kaptam egy tabletet és elfelejtettem, hogy ennek a profilomnak mi a jelszava! XD Egnecs a neve. Köszönöm ha megnèzed és bekövetsz!
By: Roxy Jackson💋

❤Miért szeretlek ennyire?❤[BEFEJEZETT]Kde žijí příběhy. Začni objevovat